PARTIA BINDJA DEMOKRATIKE

-1200-630-Bindja-Demokratike
 • Bindja Demokratike (BD) u krijua si një fraksion nga Partia Demokratike (PD) në fillim të vitit 2019-të.
 • Më 22 prilli 2019, të gjithë anëtarët e grupit nismëtar miratuan aktet e themelimit te Bindjes Demokratike, sic ishte statuti i parë i partisë dhe akt-themelimi i saj.
 • Aktualisht partia përfaqesohet nga një bord i përkohshëm deri në zgjedhjen e të gjitha organeve të Bindjes Demokratike në përputhje me përcaktimet statutore.
 • Bordi nismëtar përbëhet nga Arben Skënderi, Andi Përmeti, Astrit Patozi, Valbona Mezini, Fabian Topollaj dhe Leonard Olli. Në krye të këtij bordi në cilësinë e koordinatorit të tij u zgjodh Astrit Patozi.
 • Në zgjedhjet vendore të vitit 2019, Bindja Demokratike arriti që të fitonte disa poste këshilltarësh në Këshillat Bashkiakë ku vlen të përmendet Bashkia Durrës dhe Bashkia Vlorë.

KONDIDATËT PËR DEPUTET

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Plarent Aleksi Formulari i Vetdeklarimit
2 Elvis Kondakciu Formulari i Vetdeklarimit
3 Ermira Hupi Formulari i Vetdeklarimit
4 Brikena Goxheri Formulari i Vetdeklarimit
5 Valbona Sakollari Formulari i Vetdeklarimit
6 Roel Simaku Formulari i Vetdeklarimit
7 Erion Murataj Formulari i Vetdeklarimit
8 Romarjo Bora Formulari i Vetdeklarimit
9 Valbona Mezini Formulari i Vetdeklarimit
10 Irena Tola Formulari i Vetdeklarimit
11 Klea Kasemi Formulari i Vetdeklarimit
12 Juri Allko Formulari i Vetdeklarimit
13 Andi Permeti Formulari i Vetdeklarimit
14 Leonard Olli Formulari i Vetdeklarimit
15 Edison Hasanaj Formulari i Vetdeklarimit
16 Demokrat Nela Formulari i Vetdeklarimit
17 Edmond Piroli Formulari i Vetdeklarimit
18 Orsilda Gjini Formulari i Vetdeklarimit
19 Tonin Uldedaj Formulari i Vetdeklarimit
20 Fatma Maka Formulari i Vetdeklarimit
21 Astrit Patozi Formulari i Vetdeklarimit
22 Arben Skenderaj Formulari i Vetdeklarimit
23 Ardian Kollozi Formulari i Vetdeklarimit
24 Bledar Burgjia Formulari i Vetdeklarimit

KRYETARI

KRYETARI – ASTRIT PATOZI

FORMULARI I VETDEKLARIMIT

JETËSHKRIMI

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Astrit Patozi Kryetar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
2 Andi Përmeti Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
3 Arben Skënderi Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
4 Valbona Mezini Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
5 Fabian Topollaj Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
6 Leonard Olli Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Astrit Patozi Kryetar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
2 Andi Përmeti Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
3 Arben Skënderi Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
4 Valbona Mezini Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
5 Fabian Topollaj Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit
6 Leonard Olli Anëtar Bordi Formulari i Vetdeklarimit

Nuk ka informacion në faqen zyrtare në internet të Partisë Bindja Demokratike (BD).

 • Nënkryetar i Këshillit Bashkiak    – Qarku Vlorë
 • 2 këshilltar të këshillit bashkiak   – Bashkia Malësi e Madhe
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Kukës
 • 2 këshilltar të këshillit bashkiak   – Bashkia Dibër
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Kurbin
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Durrës
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Vorë
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Tiranë
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Shijak
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Elbasan
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Lushnjë
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Skrapar
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Korçë
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Libohovë
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Gjirokastër
 • 1 këshilltar i këshillit bashkiak     – Bashkia Himarë
 • 2 këshilltar të këshillit bashkiak   – Bashkia Vlorë

LAJME

No Content Available

VIDEO