PARTIA DEMOKRATIKE

Logo_e_Partisë_Demokratike_të_Shqipërisë.svg
 • Partia Demokratike u themelua më 12 Dhjetor 1990.
 • Ajo ishte produkt i lëvizjes studentore antikomuniste të Dhjetorit 1990-të që kërkonte vendosjen e pluralizmit politik në Shqipëri.
 • Kryetari i parë i Partisë Demokratike ishte Sali Berisha, i cili e udhëhoqi atë deri në vitin 2013, kur dha dorëheqjen për shkak të humbjes së zgjedhjeve.
 • Zgjedhjet e para në të cilat PD mori pjesë ishin zgjedhjet e 31 marsit 1991.
 • Në zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 22 marsit të vitit 1992 Partia Demokratike fitoi shumicën absolute të vendeve në parlament. Ajo qeverisi deri në vitin 1997.
 • PD u rikthye në pushtet në vitin 2005 dhe qeverisi deri në vitin 2013, pasi krijoi një koalicion me Lëvizjen Socialiste për Integrim në vitin 2009.
 • Kryetar i Partisë Demokratike nga viti 2013 e në vazhdim është zgjedhur Lulzim Basha.
 • PD humbi zgjedhjet në vitin 2017 dhe që nga viti 2019 ka nisur një fushatë jashtë parlamentit duke djegur mandatet.

KONDIDATËT PËR DEPUTET

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Lulzim Basha Formulari i Vetdeklarimit
2 Jorida Tabaku Formulari i Vetdeklarimit
3 Alfred Rushaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Albana Vokshi Formulari i Vetdeklarimit
5 Sali Berisha Formulari i Vetdeklarimit
6 Agron Shehaj Formulari i Vetdeklarimit
7 Fatmir Mediu Formulari i Vetdeklarimit
8 Grida Duma Formulari i Vetdeklarimit
9  Shpetim Idrizi Formulari i Vetdeklarimit
10 Belind Kellici Formulari i Vetdeklarimit
11 Vangjel Dule Formulari i Vetdeklarimit
12 Mesila Doda Formulari i Vetdeklarimit
13 Dashamir Shehi Formulari i Vetdeklarimit
14 Flamur Noka Formulari i Vetdeklarimit
15 Orjola Pampuri Formulari i Vetdeklarimit
16 Aldo Bumci Formulari i Vetdeklarimit
17 Ivi Kaso Formulari i Vetdeklarimit
18 Orjela Nebiaj Formulari i Vetdeklarimit
19 Gent Strazimiri Formulari i Vetdeklarimit
20 Mirela Dragoni Formulai i Vetdeklarimit
21 Clirim Gjata Formulari i Vetdeklarimit
22 Sali Shehu Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Helidon Bushati Formulari i Vetdeklarimit
2 Emilja Koliqi Formulari i Vetdeklarimit
3 Ramadan Likaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Greta Bardeli Formulari i Vetdeklarimit
5 Zef Hila Formulari i Vetdeklarimit
6 Ledovik Hasani Formulari i Vetdeklarimit
7 Bardh Spahia Formulari i Vetdeklarimit
8 Nard Ndoka Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Edi Paloka Formulari i Vetdeklarimit
2 Agron Duka Formulari i Vetdeklarimit
3 Merita Bakiu Formulari i Vetdeklarimit
4 Oerd Bylykbashi Formulari i Vetdeklarimit
5 Ferdinant Xhaferaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Andia Ulliri Formulari i Vetdeklarimit
7 Igli Cara Formulari i Vetdeklarimit
8 Rezeart Tusha Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Tomor Alizoti Formulari i Vetdeklarimit
2 Kasëm Mahmuti Formulari i Vetdeklarimit
3 Afërdita Gjini Formulari i Vetdeklarimit
4 Bujar Hoxhaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Pëllumb Nako Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Tritan Shehu Formulari i Vetdeklarimit
2 Roland Bejko Formulari i Vetdeklarimit
3 Entela Shehaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Koco Braka Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Bujar Leskaj Formulari i Vetdeklarimit
2 Ina Zhupa Formulari i Vetdeklarimit
3 Arbi Agalliu Formulari i Vetdeklarimit
4 Fation Veizaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Gezim Ademaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Nada Daullja Formulari i Vetdeklarimit
7 Jolio Dine Formulari i Vetdeklarimit
8 Julian Zoto Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Flamur Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
2 Isuf Celaj Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Xhelal Mziu Formulari i Vetdeklarimit
2 Kreshnik Collaku Formulari i Vetdeklarimit
3 Dhurata Cupi Formulari i Vetdeklarimit
4 Edmond Isaku Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Gazment Bardhi Formulari i Vetdeklarimit
2 Flutura Acka Formulari i Vetdeklarimit
3 Lefter Geshtenja Formulari i Vetdeklarimit
4 Dashnor Sula Formulari i Vetdeklarimit
5 Eugen Isaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Zheni Hava Formulari i Vetdeklarimit
7 Luciano Boci Formulari i Vetdeklarimit
8 Qani Xhafa Formulari i Vetdeklarimit
9 Lumturi Hasa Formulari i Vetdeklarimit
10 Durim Cekrezi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Enkelejd Alibeaj Formulari i Vetdeklarimit
2 Eralda Bano Formulari i Vetdeklarimit
3 Saimir Korreshi Formulari i Vetdeklarimit
4 Luan Baci Formulari i Vetdeklarimit
5 Nustret Abdulla Formulari i Vetdeklarimit
6 Ilda Dhori Formulari i Vetdeklarimit
7 Agron Kapllanaj Formulari i Vetdeklarimit
8 Eduart Sharka Formulari i Vetdeklarimit
9 Luljeta Sejko Formulari i Vetdeklarimit
10 Ferdinant Cobo Formulari i Vetdeklarimit
11 Shpetim Axhani Formulari i Vetdeklarimit
12 Alketa Lugaj Formulari i Vetdeklarimit
13 Ledio Kastrati Formulari i Vetdeklarimit
14 Dilaver Kamberaj Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Mark Marku Formulari i Vetdeklarimit
2 Agron Gjekmarkaj Formulari i Vetdeklarimit
3 Lindita Metaliaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Kastriot Piroli Formulari i Vetdeklarimit
5 Zef Gjoka Formulari i Vetdeklarimit
6 Roza Hilaj Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Edmond Spaho Formulari i Vetdeklarimit
2 Sorina Koti Formulari i Vetdeklarimit
3 Ervin Salianji Formulari i Vetdeklarimit
4 Bledjon Nallbati Formulari i Vetdeklarimit
5 Seladin Jakupllari Formulari i Vetdeklarimit
6 Marjeta Halili Formulari i Vetdeklarimit
7 Andrea Mano Formulari i Vetdeklarimit
8 Alfred Gega Formulari i Vetdeklarimit

KRYETARI

KRYETARI – LULZIM BASHA

FORMULARI I VETDEKLARIMIT

JETËSHKRIMI

 • Lulzim Basha u zgjodh Kryetar i Partisë Demokratike në shtator të vitit 2013, pas dorëheqjes së kryetarit historik të PD-së Sali Berisha.
 • Ai u bë pjesë e Partisë Demokratike në fillim të vitit 2005 si koordinatori kryesor i Komitetit të Orientimit të Politikave të Partisë Demokratike (KOP).
 • Lulzim Basha do të zgjidhej deputet dhe do të shërbente në postin e Ministrit në disa ministri të rëndësishme si Ministria e Transporteve, Ministria e Jashtme dhe Ministria e Brendshme në Qeverinë Berisha I dhe Berisha II.
 • Nga viti 2011 deri në 2015 do të zgjidhej Kryetar i Bashkisë Tiranë.

ROLI

Neni 57 i Statutit të Partisë Demokratike përcakton dhe mënyrën e përzgjedhjes dhe funksionimin e sekretarëve funksionale. Kështu sipas pikës 1 ‘Sekretari i Përgjithshëm në ushtrimin e kompetencave të tij ndihmohet nga 4 (katër) sekretarë funksionalë, të cilët zgjidhen nga Këshilli Kombëtar, midis dy kandidaturave për secilin pozicion, të propozuara nga Kryetari i PDSH-së’. Sipas pikës 2 dhe pikës 3, çdo Sekretar Funksional mbulon fushat që përcaktohen me udhëzim të Kryetarit të PDSH-së. Detyrat dhe përgjegjësitë e detajuara të sekretarëve funksionalë përcaktohen në Rregulloren e Brendshme dhe/ose me udhëzim/vendim të Kryesisë së PDSH-së.

SEKRETARIATI

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Gazment Bardhi SEKRETAR I PËRGJITHSHËM Formulari i Vetdeklarimit
2 Ervin Minarolli SEKRETAR ORGANIZATIV Formulari i Vetdeklarimit
3 Arta Sakja SEKRETAR I BURIMEVE NJERËZORE Formulari i Vetdeklarimit
4 Belind Këlliçi SEKRETAR PËR EMIGRACIONIN DHE DIASPORËN Formulari i Vetdeklarimit
5 Ledina Mandia SEKRETAR PËR PRONARËT DHE CESHTJEN E PRONAVE Formulari i Vetdeklarimit
6 Flamur Hoxha SEKRETAR PËR KLIMËN E BIZNESIT Formulari i Vetdeklarimit
7 Jonila Godole SEKRETARE PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIK Formulari i Vetdeklarimit
8 Ivi Kaso SEKRETAR PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE Formulari i Vetdeklarimit
9 Greta Bardeli SEKRETAR PËR MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN Formulari i Vetdeklarimit
10 Taulant Zeneli SEKRETAR I KOORDINIMIT ELEKTORAL Formulari i Vetdeklarimit
11 Orjela Nebiaj SEKRETAR PËR ORGANIZATAT PARTNERE Formulari i Vetdeklarimit
12 Endri Hasa SEKRETAR PËR ORGANIZIMIN DIXHITAL Formulari i Vetdeklarimit
13 Albana Vokshi KRYETARE E LIDHJES DEMOKRATIKE TË GRUAS Formulari i Vetdeklarimit
14 Gentian Gaba SEKRETAR I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Neni 52 dhe 53 I Statutit të Partisë Demokratike trajton përbërjen dhe funksionet kryesore të Kryesisë së PDSH-së.

Sipas nenit 52 kryesia përbëhet nga: Kryetari i Partisë; Nënkryetarët e Partisë; Sekretari i Përgjithshëm, dhe Sekretarët Funksionalë të zgjedhur nga Këshilli Kombëtar; Kryetarët e organizatave partnere si dhe nga 15 (pesëmbëdhjetë) anëtarë të zgjedhur me votim të fshehtë nga Këshilli Kombëtar, nëpërmjet një numri kandidaturash të paktën sa dyfishi i numrit të vendeve vakante. Gjithashtu pjesë e kryesisë janë dhe Zëdhënësi i Partisë, si dhe Sekretari për Marrëdhëniet Ndërkombëtare që emërohen nga Kryetari i PDSH-së.

Neni 53 përcakton kompetencat e Kryesisë që ndër të tjera janë: siguron zbatimin e vendimeve të marra nga Kuvendi dhe Këshilli Kombëtar; miraton marrëveshjet politike; Kryesia ka të drejtën e ndërhyrjes dhe refuzimit të kandidaturave të përzgjedhura nga organet vendore të Partisë si dhe emëron drejtues të ndryshëm.

KRYESIA

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Lulzim Basha KRYETAR Formulari i Vetdeklarimit
2 Gazment Bardhi SEKRETAR I PËRGJITHSHËM Formulari i Vetdeklarimit
3 Alfred Rushaj NËNKRYETAR Formulari i Vetdeklarimit
4 Enkelejd Alibeaj NËNKRYETAR Formulari i Vetdeklarimit
5 Jorida Tabaku NËNKRYETAR Formulari i Vetdeklarimit
6 Grida Duma NËNKRYETAR Formulari i Vetdeklarimit
7 Edi Paloka KRYETAR I KËSHILLIT KOMBËTAR TË PARTISË DEMOKRATIKE Formulari i Vetdeklarimit
8 Flutura Açka KRYETAR I KOMISIONIT TË APELIMIT, INTEGRITETIT DHE ETIKËS Formulari i Vetdeklarimit
9 Jemin Gjana KRYETAR I KOMISIONIT ZGJEDHOR Formulari i Vetdeklarimit
10 Ervin Minarolli SEKRETAR ORGANIZATIV Formulari i Vetdeklarimit
11 Arta Sakja SEKRETAR I BURIMEVE NJERËZORE Formulari i Vetdeklarimit
12 Belind Këlliçi SEKRETAR PËR EMIGRACIONIN DHE DIASPORËN Formulari i Vetdeklarimit
13 Ledina Mandia SEKRETAR PËR PRONARËT DHE CESHTJEN E PRONAVE Formulari i Vetdeklarimit
14 Flamur Hoxha SEKRETAR PËR KLIMËN E BIZNESIT Formulari i Vetdeklarimit
15 Jonila Godole SEKRETARE PËR TË PËRNDJEKURIT POLITIK Formulari i Vetdeklarimit
16 Ivi Kaso SEKRETAR PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE Formulari i Vetdeklarimit
17 Greta Bardeli SEKRETAR PËR MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN Formulari i Vetdeklarimit
18 Taulant Zeneli SEKRETAR I KOORDINIMIT ELEKTORAL Formulari i Vetdeklarimit
19 Orjela Nebiaj SEKRETAR PËR ORGANIZATAT PARTNERE Formulari i Vetdeklarimit
20 Endri Hasa SEKRETAR PËR ORGANIZIMIN DIXHITAL Formulari i Vetdeklarimit
21 Albana Vokshi KRYETARE E LIDHJES DEMOKRATIKE TË GRUAS Formulari i Vetdeklarimit
22 Gentian Gaba SEKRETAR I MARRËDHËNIEVE ME JASHTË Formulari i Vetdeklarimit
23 Ina Zhupa ZËDHËNËS Formulari i Vetdeklarimit
24 Agron Gjekmarkaj ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
25 Aldo Bumci ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
26 Dhurata Tyli (Çupi) ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
27 Ervin Salianji ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
28 Fitim Zekthi ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
29 Flamur Noka ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
30 Gent Strazimiri ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
31 Gert Bogdani ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
32 Juela Hamati ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
33 Kreshnik Çollaku ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
34 Lindita Metaliaj ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
35 Oerd Bylykbashi ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
36 Orjola Pampuri ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
37 Taulanda Jupi ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
38 Tomor Alizoti ANËTARË TË ZGJEDHUR Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 AGRON GJEKMARKAJ Formulari i Vetdeklarimit
2 AGRON SHEHAJ Formulari i Vetdeklarimit
3 ALBANA VOKSHI Formulari i Vetdeklarimit
4 ALFRED RUSHAJ Formulari i Vetdeklarimit
5 ANDIA ULLIRI Formulari i Vetdeklarimit
6 ARBI AGALLIU Formulari i Vetdeklarimit
7 BELIND KËLLIÇI Formulari i Vetdeklarimit
8 BLEDJON NALLBATI Formulari i Vetdeklarimit
9 BUJAR LESKAJ Formulari i Vetdeklarimit
10 DASHNOR SULA Formulari i Vetdeklarimit
11 DHURATA TYLI (ÇUPI) Formulari i Vetdeklarimit
12 EDI PALOKA Formulari i Vetdeklarimit
13 EDMOND SPAHO Formulari i Vetdeklarimit
14 ELDA HOTI Formulari i Vetdeklarimit
15 EMILJA KOLIQI Formulari i Vetdeklarimit
16 ENKELEJD ALIBEAJ Formulari i Vetdeklarimit
17 ERALDA BANO (TASE) Formulari i Vetdeklarimit
18 ERVIN SALIANJI Formulari i Vetdeklarimit
19 FATION VEIZAJ Formulari i Vetdeklarimit
20 FERDINANT XHAFERAJ Formulari i Vetdeklarimit
21 FLAMUR HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
22 FLAMUR NOKA Formulari i Vetdeklarimit
23 FLUTURA AÇKA Formulari i Vetdeklarimit
24 GAZMENT BARDHI Formulari i Vetdeklarimit
25 GRETA BARDELI Formulari i Vetdeklarimit
26 GRIDA DUMA Formulari i Vetdeklarimit
27 HELIDON BUSHATI Formulari i Vetdeklarimit
28 ILDA DHORI Formulari i Vetdeklarimit
29 INA ZHUPA Formulari i Vetdeklarimit
30 ISUF ÇELAJ Formulari i Vetdeklarimit
31 JORIDA TABAKU Formulari i Vetdeklarimit
32 KASËM MAHMUTAJ Formulari i Vetdeklarimit
33 KASTRIOT PIROLI Formulari i Vetdeklarimit
34 KRESHNIK ÇOLLAKU Formulari i Vetdeklarimit
35 LEFTER GËSHTENJA Formulari i Vetdeklarimit
36 LINDITA METALIAJ Formulari i Vetdeklarimit
37 LUAN BAÇI Formulari i Vetdeklarimit
38 LUÇIANO BOÇI Formulari i Vetdeklarimit
39 LULZIM BASHA Formulari i Vetdeklarimit
40 MERITA BAKIU Formulari i Vetdeklarimit
41 OERD BYLYKBASHI Formulari i Vetdeklarimit
42 ORJOLA PAMPURI Formulari i Vetdeklarimit
43 RAMADAN LIKAJ Formulari i Vetdeklarimit
44 SAIMIR KORRESHI Formulari i Vetdeklarimit
45 SELADIN JAKUPLLARI Formulari i Vetdeklarimit
46 SORINA KOTI Formulari i Vetdeklarimit
47 TOMOR ALIZOTI Formulari i Vetdeklarimit
48 TRITAN SHEHU Formulari i Vetdeklarimit
49 XHELAL MZIU Formulari i Vetdeklarimit
50 ZEF HILA Formulari i Vetdeklarimit
51 ZHENI GJERGJI Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

KËSHILLI  KOMBËTAR

Në dy nene të Statutit Kombëtar të Partisë Demokratike (Neni 49 & Neni 50) përmenden përbërja dhe funksionimi i Këshillit Kombëtar. Sipas nenit 49  Këshilli Kombëtar, në përputhje me programin, Statutin dhe vendimet e Kuvendit Kombëtar, drejton veprimtarinë e Partisë në periudhën midis dy Kuvendeve.

Ai përbëhet nga Kryetari dhe nënkryetarët e PD-së si dhe  Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët funksionalë të Partisë. Po ashtu pjesë e tij janë dhe  Ish-Presidentët, ish-Kryeministrat, ish-Kryetarët e Kuvendit dhe ish-Kryetarët e PDSH-së, që janë anëtarë të PDSH-së në çastin e thirrjes së Këshillit Kombëtar; deputetët;  ministrat në detyrë, anëtarë të PDSH-së; kryetari i Bordit Financiar të Partisë; anëtarët e Kolegjit të Kryetarëve;  kryetarët e organizatave partnere;  drejtuesit e Departamenteve të PDSH-së; kryetarët e Bashkive dhe Kryetarët e Këshillave të Bashkive dhe të Qarkut, që i përkasin Partisë Demokratike etj.

Sipas Nenit 50 ‘Këshilli Kombëtar merr të gjitha vendimet e rëndësishme politike që mund të kërkojnë rrethanat kur Kuvendi Kombëtar nuk është i mbledhur dhe kur ato nuk janë parashikuar në këtë Statut si e drejtë vetëm e Kuvendit’.

KËSHILLI / ASAMBLEJA

Nr. EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Adela Qemalli Formulari i Vetdeklarimit
2 Admir Kusi Formulari i Vetdeklarimit
3 Adriatike Lami Formulari i Vetdeklarimit
4 Agest Kopellaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Agim Baçi Formulari i Vetdeklarimit
6 Agim Kukeli Formulari i Vetdeklarimit
7 Agim Sheta Formulari i Vetdeklarimit
8 Agron Gjekmarkaj Formulari i Vetdeklarimit
9 Agron Kapllanaj Formulari i Vetdeklarimit
10 Agron Kuliçaj Formulari i Vetdeklarimit
11 Agron Loka Formulari i Vetdeklarimit
12 Agron Shehaj Formulari i Vetdeklarimit
13 Agustin Kola Formulari i Vetdeklarimit
14 Ahmet Prenci Formulari i Vetdeklarimit
15 Aida Qoqja Formulari i Vetdeklarimit
16 Aida Shehu Formulari i Vetdeklarimit
17 Akil Kraja Formulari i Vetdeklarimit
18 Alban Daci Formulari i Vetdeklarimit
19 Albana Vokshi Formulari i Vetdeklarimit
20 Albert Avduli Formulari i Vetdeklarimit
21 Albert Kojku Formulari i Vetdeklarimit
22 Albert Loci Formulari i Vetdeklarimit
23 Albina Deda Formulari i Vetdeklarimit
24 Aldo Bumçi Formulari i Vetdeklarimit
25 Aldo Gega Formulari i Vetdeklarimit
26 Aldo Myftari Formulari i Vetdeklarimit
27 Aleksandër Biberaj Formulari i Vetdeklarimit
28 Alfred Rushaj Formulari i Vetdeklarimit
29 Alfrida Marku Formulari i Vetdeklarimit
30 Alketa Mukavelati Formulari i Vetdeklarimit
31 Altin Meçe Formulari i Vetdeklarimit
32 Amarda Shanaj Formulari i Vetdeklarimit
33 Andi Dollapi Formulari i Vetdeklarimit
34 Andi Lila Formulari i Vetdeklarimit
35 Andi Mustafaj Formulari i Vetdeklarimit
36 Andia Pustina Formulari i Vetdeklarimit
37 Andia Ulliri Formulari i Vetdeklarimit
38 Andon Frrokaj Formulari i Vetdeklarimit
39 Andrea Gjoni Formulari i Vetdeklarimit
40 Anduena Qefalia Formulari i Vetdeklarimit
41 Anila Hysenbegasi Formulari i Vetdeklarimit
42 Anita Doçi Formulari i Vetdeklarimit
43 Anton Kokaj Formulari i Vetdeklarimit
44 Anton Pjeternikaj Formulari i Vetdeklarimit
45 Antoneta Çela Formulari i Vetdeklarimit
46 Arben Beqiri Formulari i Vetdeklarimit
47 Arben Gjuraj Formulari i Vetdeklarimit
48 Arben Ibro Formulari i Vetdeklarimit
49 Arben Kashahu Formulari i Vetdeklarimit
50 Arben Miza Formulari i Vetdeklarimit
51 Arben Shkoza Formulari i Vetdeklarimit
52 Arbi Agalliu Formulari i Vetdeklarimit
53 Arbis Merlika Formulari i Vetdeklarimit
54 Arbjola Halimi Formulari i Vetdeklarimit
55 Ardi Prushi Formulari i Vetdeklarimit
56 Ardi Stefa Formulari i Vetdeklarimit
57 Ardian Muka Formulari i Vetdeklarimit
58 Ardian Turku Formulari i Vetdeklarimit
59 Ardian Xhakoni Formulari i Vetdeklarimit
60 Ardit Benja Formulari i Vetdeklarimit
61 Ardit Kërçuku Formulari i Vetdeklarimit
62 Ardit Qylybyli Formulari i Vetdeklarimit
63 Ardita Kapo Formulari i Vetdeklarimit
64 Arif Rexhmati Formulari i Vetdeklarimit
65 Arjan Ashiku Formulari i Vetdeklarimit
66 Arjan Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
67 Arjan Karriqi Formulari i Vetdeklarimit
68 Arjan Lika Formulari i Vetdeklarimit
69 Arjan Llanaj Formulari i Vetdeklarimit
70 Arjana Çela Formulari i Vetdeklarimit
71 Arjana Malltezi Formulari i Vetdeklarimit
72 Arlin Jaupi Formulari i Vetdeklarimit
73 Arlind Boshku Formulari i Vetdeklarimit
74 Armend Gjana Formulari i Vetdeklarimit
75 Arqile Deçka Formulari i Vetdeklarimit
76 Arsen Durmo Formulari i Vetdeklarimit
77 Arsen Valisi Formulari i Vetdeklarimit
78 Arta Sakja Formulari i Vetdeklarimit
79 Artan Murrizi Formulari i Vetdeklarimit
80 Artan Pogoni Formulari i Vetdeklarimit
81 Arvit Bushati Formulari i Vetdeklarimit
82 Asllan Dogjani Formulari i Vetdeklarimit
83 Astrit Mera Formulari i Vetdeklarimit
84 Atird Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
85 Aulon Kalaja Formulari i Vetdeklarimit
86 Aurel Bylykbashi Formulari i Vetdeklarimit
87 Aurora Domni Formulari i Vetdeklarimit
88 Avenir Peka Formulari i Vetdeklarimit
89 Avzi Ahmati Formulari i Vetdeklarimit
90 Bardh Spahia Formulari i Vetdeklarimit
91 Bardhyl Londo Formulari i Vetdeklarimit
92 Barie Isufi Formulari i Vetdeklarimit
93 Bashkim Shehu Formulari i Vetdeklarimit
94 Basir Çupa Formulari i Vetdeklarimit
95 Bedri Qypi Formulari i Vetdeklarimit
96 Behar Haxhiu Formulari i Vetdeklarimit
97 Belind Këlliçi Formulari i Vetdeklarimit
98 Benardeta Syku Formulari i Vetdeklarimit
99 Bernard Banushi Formulari i Vetdeklarimit
100 Besa Petriti Formulari i Vetdeklarimit
101 Besart Logu Formulari i Vetdeklarimit
102 Besmira Manaj Formulari i Vetdeklarimit
103 Besnik Aliaj Formulari i Vetdeklarimit
104 Besnik Dushaj Formulari i Vetdeklarimit
105 Besnik Fuçia Formulari i Vetdeklarimit
106 Bilbil Bajraktari Formulari i Vetdeklarimit
107 Bledar Komina Formulari i Vetdeklarimit
108 Bledi Kasmi Formulari i Vetdeklarimit
109 Bledjon Nallbati Formulari i Vetdeklarimit
110 Blend Himçi Formulari i Vetdeklarimit
111 Blendi Sulaj Formulari i Vetdeklarimit
112 Blerim Tafani Formulari i Vetdeklarimit
113 Bujar Hoxhaj Formulari i Vetdeklarimit
114 Bujar Leskaj Formulari i Vetdeklarimit
115 Bujar Nishani Formulari i Vetdeklarimit
116 Bujar Vreto Formulari i Vetdeklarimit
117 Bujar Vukaj Formulari i Vetdeklarimit
118 Burhan Misiraj Formulari i Vetdeklarimit
119 Çlirim Gjata Formulari i Vetdeklarimit
120 Dafina Muda Formulari i Vetdeklarimit
121 Dardana Boletini Formulari i Vetdeklarimit
122 Darien Xhindoli Formulari i Vetdeklarimit
123 Dashnor Aliko Formulari i Vetdeklarimit
124 Dashnor Sula Formulari i Vetdeklarimit
125 Dashnor Visha Formulari i Vetdeklarimit
126 Dava Marku Formulari i Vetdeklarimit
127 Dëfrim Fiku Formulari i Vetdeklarimit
128 Dëfrim Goma Formulari i Vetdeklarimit
129 Denisa Vata Formulari i Vetdeklarimit
130 Dhurata Tyli (Çupi) Formulari i Vetdeklarimit
131 Dilaver Kamberaj Formulari i Vetdeklarimit
132 Donald Kulla Formulari i Vetdeklarimit
133 Dorian Gjomarkaj Formulari i Vetdeklarimit
134 Dorilda Kaçuli Formulari i Vetdeklarimit
135 Dorjan Teliti Formulari i Vetdeklarimit
136 Dritan Demiraj Formulari i Vetdeklarimit
137 Dritan Nelaj Formulari i Vetdeklarimit
138 Dritan Petova Formulari i Vetdeklarimit
139 Dritan Shano Formulari i Vetdeklarimit
140 Dritan Sterkaj Formulari i Vetdeklarimit
141 Dritan Sula Formulari i Vetdeklarimit
142 Durim Kraja Formulari i Vetdeklarimit
143 Eda Shuli Formulari i Vetdeklarimit
144 Edi Paloka Formulari i Vetdeklarimit
145 Edlira Devolli Formulari i Vetdeklarimit
146 Edmond Çepele Formulari i Vetdeklarimit
147 Edmond Isaku Formulari i Vetdeklarimit
148 Edmond Spaho Formulari i Vetdeklarimit
149 Eduard Rexha Formulari i Vetdeklarimit
150 Eduard Selami Formulari i Vetdeklarimit
151 Eduart Kapri Formulari i Vetdeklarimit
152 Eduart Tashi Formulari i Vetdeklarimit
153 Egla Tartari Formulari i Vetdeklarimit
154 Elda Hoti Formulari i Vetdeklarimit
155 Elizabeta Rredhi Formulari i Vetdeklarimit
156 Elton Hysenshahaj Formulari i Vetdeklarimit
157 Elvana Hana Formulari i Vetdeklarimit
158 Elvis Dimashi Formulari i Vetdeklarimit
159 Elvis Hajderlli Formulari i Vetdeklarimit
160 Elvis Malasi Formulari i Vetdeklarimit
161 Emiliano Mone Formulari i Vetdeklarimit
162 Emilja Koliqi Formulari i Vetdeklarimit
163 Emiljano Dervishi Formulari i Vetdeklarimit
164 Emiljano Kapllani Formulari i Vetdeklarimit
165 Endri Hasa Formulari i Vetdeklarimit
166 Endrin Gjipali Formulari i Vetdeklarimit
167 Endris Tërbuni Formulari i Vetdeklarimit
168 Endrit Kokoshi Formulari i Vetdeklarimit
169 Eneo Zguri Formulari i Vetdeklarimit
170 Enkelejd Alibeaj Formulari i Vetdeklarimit
171 Enkelejda Rica Formulari i Vetdeklarimit
172 Enkelejda Sallaku Formulari i Vetdeklarimit
173 Enno Bozdo Formulari i Vetdeklarimit
174 Enriketa Papa Formulari i Vetdeklarimit
175 Entela Shehaj Formulari i Vetdeklarimit
176 Eralda Bano (Tase) Formulari i Vetdeklarimit
177 Ergys Muzhaqi Formulari i Vetdeklarimit
178 Erinda Ahmetaj Formulari i Vetdeklarimit
179 Eris Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
180 Eriselda Prishta Formulari i Vetdeklarimit
181 Erjon Sula Formulari i Vetdeklarimit
182 Ermir Matmuja Formulari i Vetdeklarimit
183 Ermira Arizi (Bullari) Formulari i Vetdeklarimit
184 Ervin Goxhaj Formulari i Vetdeklarimit
185 Ervin Minarolli Formulari i Vetdeklarimit
186 Ervin Salianji Formulari i Vetdeklarimit
187 Ervis Xhako Formulari i Vetdeklarimit
188 Erzen Laçi Formulari i Vetdeklarimit
189 Esmerald Xhemali Formulari i Vetdeklarimit
190 Estela Gostivari Formulari i Vetdeklarimit
191 Etion Kapedani Formulari i Vetdeklarimit
192 Eugen Isaj Formulari i Vetdeklarimit
193 Eugen Qendro Formulari i Vetdeklarimit
194 Everest Dedaj Formulari i Vetdeklarimit
195 Fadil Merzheku Formulari i Vetdeklarimit
196 Fatbardh Kadilli Formulari i Vetdeklarimit
197 Fatbardh Sallaku Formulari i Vetdeklarimit
198 Fatbardha Kadiu Formulari i Vetdeklarimit
199 Fation Veizaj Formulari i Vetdeklarimit
200 Fatjon Doko Formulari i Vetdeklarimit
201 Fatmir Gjoci Formulari i Vetdeklarimit
202 Fatmir Guda Formulari i Vetdeklarimit
203 Fehmi Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
204 Ferdinand Saraci Formulari i Vetdeklarimit
205 Ferdinant Xhaferaj Formulari i Vetdeklarimit
206 Ferit Ringaj Formulari i Vetdeklarimit
207 Festim Dushku Formulari i Vetdeklarimit
208 Fetah Hasanaj Formulari i Vetdeklarimit
209 Fiqiri Ismaili Formulari i Vetdeklarimit
210 Fisnik Kruja Formulari i Vetdeklarimit
211 Fisnik Qosja Formulari i Vetdeklarimit
212 Fitim Zekthi Formulari i Vetdeklarimit
213 Flamur Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
214 Flamur Noka Formulari i Vetdeklarimit
215 Flor Fregja Formulari i Vetdeklarimit
216 Florian Lila Formulari i Vetdeklarimit
217 Florian Qama Formulari i Vetdeklarimit
218 Florjan Pustina Formulari i Vetdeklarimit
219 Florjon Mima Formulari i Vetdeklarimit
220 Flutura Açka Formulari i Vetdeklarimit
221 Fran Frrokaj Formulari i Vetdeklarimit
222 Gaspër Lekgega Formulari i Vetdeklarimit
223 Gazmend Azizi Formulari i Vetdeklarimit
224 Gazmend Dibra Formulari i Vetdeklarimit
225 Gazmend Koduzi Formulari i Vetdeklarimit
226 Gazmend Oketa Formulari i Vetdeklarimit
227 Gazment Bardhi Formulari i Vetdeklarimit
228 Genc Deromemaj Formulari i Vetdeklarimit
229 Genc Pollo Formulari i Vetdeklarimit
230 Gent Baholli Formulari i Vetdeklarimit
231 Gent Strazimiri Formulari i Vetdeklarimit
232 Gentian Gaba Formulari i Vetdeklarimit
233 Gentian Zëre Formulari i Vetdeklarimit
234 Gentjan Muça Formulari i Vetdeklarimit
235 Gerard Komini Formulari i Vetdeklarimit
236 Gerdjan Xhanari Formulari i Vetdeklarimit
237 Gert Bogdani Formulari i Vetdeklarimit
238 Gëzim Ademaj Formulari i Vetdeklarimit
239 Gezim Caushi Formulari i Vetdeklarimit
240 Gëzim Demushi Formulari i Vetdeklarimit
241 Gëzim Muçejani Formulari i Vetdeklarimit
242 Gjergj Prenga Formulari i Vetdeklarimit
243 Gjergji Nika Formulari i Vetdeklarimit
244 Gjeto Duka Formulari i Vetdeklarimit
245 Gjok Vuksani Formulari i Vetdeklarimit
246 Gjovalin Gjeloshi Formulari i Vetdeklarimit
247 Gladiola Çala Formulari i Vetdeklarimit
248 Glauk Olldashi Formulari i Vetdeklarimit
249 Gramoz Hazizolli Formulari i Vetdeklarimit
250 Gramoz Nazëraj Formulari i Vetdeklarimit
251 Greta Bardeli Formulari i Vetdeklarimit
252 Grida Duma Formulari i Vetdeklarimit
253 Grigels Muçollari Formulari i Vetdeklarimit
254 Hajredin Bakiasi Formulari i Vetdeklarimit
255 Haki Mustafa Formulari i Vetdeklarimit
256 Hari Imeri Formulari i Vetdeklarimit
257 Haris Vongli Formulari i Vetdeklarimit
258 Helga Sallaku Formulari i Vetdeklarimit
259 Helidon Bushati Formulari i Vetdeklarimit
260 Hergert Alimerko Formulari i Vetdeklarimit
261 Hysen Kadiu Formulari i Vetdeklarimit
262 Hysen Xhura Formulari i Vetdeklarimit
263 Ibrahim Bakalli Formulari i Vetdeklarimit
264 Ibrahim Bruka Formulari i Vetdeklarimit
265 Ibrahim Sako Formulari i Vetdeklarimit
266 Igli Cara Formulari i Vetdeklarimit
267 Ilda Dhori Formulari i Vetdeklarimit
268 Ilir Dervishi Formulari i Vetdeklarimit
269 Ilir Grabova Formulari i Vetdeklarimit
270 Ilir Kondi Formulari i Vetdeklarimit
271 Ilir Krosi Formulari i Vetdeklarimit
272 Ilirjan Laçi Formulari i Vetdeklarimit
273 Ilirjana Kucana Formulari i Vetdeklarimit
274 Imanuel Caushaj Formulari i Vetdeklarimit
275 Imeldi Sokoli Formulari i Vetdeklarimit
276 Ina Zhupa Formulari i Vetdeklarimit
277 Indrit Sefa Formulari i Vetdeklarimit
278 Indrit Vokshi Formulari i Vetdeklarimit
279 Ines Nurja Formulari i Vetdeklarimit
280 Irena Progni Formulari i Vetdeklarimit
281 Irena Shestani Formulari i Vetdeklarimit
282 Irisa Çupa Formulari i Vetdeklarimit
283 Irsida Shehi Formulari i Vetdeklarimit
284 Isa Sakja Formulari i Vetdeklarimit
285 Isuf Çelaj Formulari i Vetdeklarimit
286 Isuf Toli Formulari i Vetdeklarimit
287 Ivi Kaso Formulari i Vetdeklarimit
288 Izmira Ulqinaku Formulari i Vetdeklarimit
289 Jamarber Malltezi Formulari i Vetdeklarimit
290 Jemin Gjana Formulari i Vetdeklarimit
291 Jetmira Poda Formulari i Vetdeklarimit
292 Jeton Kaloshi Formulari i Vetdeklarimit
293 Johan Mema Formulari i Vetdeklarimit
294 Jola Hysaj Formulari i Vetdeklarimit
295 Jolio Dine Formulari i Vetdeklarimit
296 Jorida Tabaku Formulari i Vetdeklarimit
297 Juela Hamati Formulari i Vetdeklarimit
298 Julian Beqiri Formulari i Vetdeklarimit
299 Julian Deda Formulari i Vetdeklarimit
300 Julian Demeti Formulari i Vetdeklarimit
301 Julian Gjini Formulari i Vetdeklarimit
302 Junik Dushku Formulari i Vetdeklarimit
303 Kasëm Mahmutaj Formulari i Vetdeklarimit
304 Kastriot Piroli Formulari i Vetdeklarimit
305 Kastriot Sulka Formulari i Vetdeklarimit
306 Klara Bici Formulari i Vetdeklarimit
307 Klevis Balliu Formulari i Vetdeklarimit
308 Klodian Lata Formulari i Vetdeklarimit
309 Klodian Muço Formulari i Vetdeklarimit
310 Kodhel Cala Formulari i Vetdeklarimit
311 Kosta Barka Formulari i Vetdeklarimit
312 Kreshnik Bozho Formulari i Vetdeklarimit
313 Kreshnik Çollaku Formulari i Vetdeklarimit
314 Kristaq Premto Formulari i Vetdeklarimit
315 Kristi Koçibelli Formulari i Vetdeklarimit
316 Kristo Xhimo Formulari i Vetdeklarimit
317 Ladi Bana Formulari i Vetdeklarimit
318 Laert Iljazi Formulari i Vetdeklarimit
319 Laura Vorpsi Formulari i Vetdeklarimit
320 Lediana Fratari Formulari i Vetdeklarimit
321 Ledina Aliolli Formulari i Vetdeklarimit
322 Ledina Mandia Formulari i Vetdeklarimit
323 Lefter Gështenja Formulari i Vetdeklarimit
324 Liljana Bica Formulari i Vetdeklarimit
325 Liljana Elmazi Formulari i Vetdeklarimit
326 Liljana Ramasaco Formulari i Vetdeklarimit
327 Lindita Metaliaj Formulari i Vetdeklarimit
328 Lindita Protoduari Formulari i Vetdeklarimit
329 Lodovik Hasani Formulari i Vetdeklarimit
330 Lorenc Hastopalli Formulari i Vetdeklarimit
331 Lorenc Luka Formulari i Vetdeklarimit
332 Luan Baçi Formulari i Vetdeklarimit
333 Luan Haka Formulari i Vetdeklarimit
334 Luan Hoti Formulari i Vetdeklarimit
335 Luan Malko Formulari i Vetdeklarimit
336 Luçiano Boçi Formulari i Vetdeklarimit
337 Luigj Gjergji Formulari i Vetdeklarimit
338 Luigj Marku Formulari i Vetdeklarimit
339 Lulzim Basha Formulari i Vetdeklarimit
340 Lulzim Omuri Formulari i Vetdeklarimit
341 Lume Elezi Formulari i Vetdeklarimit
342 Majlinda Prendi Formulari i Vetdeklarimit
343 Malbor Duka Formulari i Vetdeklarimit
344 Manjola Luku Formulari i Vetdeklarimit
345 Marash Logu Formulari i Vetdeklarimit
346 Marinela Ziu Formulari i Vetdeklarimit
347 Mario Runa Formulari i Vetdeklarimit
348 Marjeta Halili Formulari i Vetdeklarimit
349 Mark Marku Formulari i Vetdeklarimit
350 Mark Ruci Formulari i Vetdeklarimit
351 Mateo Spaho Formulari i Vetdeklarimit
352 Megi Balliu Formulari i Vetdeklarimit
353 Meriglen Kurtbalaj Formulari i Vetdeklarimit
354 Merita Bakiu Formulari i Vetdeklarimit
355 Merita Poni Formulari i Vetdeklarimit
356 Mersi Shehu Formulari i Vetdeklarimit
357 Miftar Dauti Formulari i Vetdeklarimit
358 Mimoza Hajdarmataj Formulari i Vetdeklarimit
359 Mimoza Hasekiu Formulari i Vetdeklarimit
360 Minushe Lazaj Formulari i Vetdeklarimit
361 Mirela Karabina Formulari i Vetdeklarimit
362 Mirela Tabaku Formulari i Vetdeklarimit
363 Mirgen Zacellari Formulari i Vetdeklarimit
364 Migjen Skënderaj Formulari i Vetdeklarimit
365 Mirjan Nela Formulari i Vetdeklarimit
366 Mirlinda Collaku Formulari i Vetdeklarimit
367 Muharrem Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
368 Murat Basha Formulari i Vetdeklarimit
369 Mustafe Martini Formulari i Vetdeklarimit
370 Myqerem Tafaj Formulari i Vetdeklarimit
371 Myzafer Elezi Formulari i Vetdeklarimit
372 Nada Kallciu Formulari i Vetdeklarimit
373 Nadire Meçorapaj Formulari i Vetdeklarimit
374 Naim Gazidede Formulari i Vetdeklarimit
375 Naim Hasani Formulari i Vetdeklarimit
376 Namir Lapardhaja Formulari i Vetdeklarimit
377 Ndricim Babasi Formulari i Vetdeklarimit
378 Ndriçim Mehmeti Formulari i Vetdeklarimit
379 Nevila Xhindi Formulari i Vetdeklarimit
380 Nezir Rizvani Formulari i Vetdeklarimit
381 Niko Shupuli Formulari i Vetdeklarimit
382 Oerd Bylykbashi Formulari i Vetdeklarimit
383 Olsi Karapici Formulari i Vetdeklarimit
384 Onelda Zefi Formulari i Vetdeklarimit
385 Orjela Nebiaj Formulari i Vetdeklarimit
386 Orjola Pampuri Formulari i Vetdeklarimit
387 Orsela Aga Formulari i Vetdeklarimit
388 Osman Metalla Formulari i Vetdeklarimit
389 Osman Mula Formulari i Vetdeklarimit
390 Osman Stafa Formulari i Vetdeklarimit
391 Pajtim Murrja Formulari i Vetdeklarimit
392 Pal Miraka Formulari i Vetdeklarimit
393 Patrik Sadikaj Formulari i Vetdeklarimit
394 Paulin Marku Formulari i Vetdeklarimit
395 Pëllumb Berisha Formulari i Vetdeklarimit
396 Pellumb Brusha Formulari i Vetdeklarimit
397 Pëllumb Nako Formulari i Vetdeklarimit
398 Pellumb Seferi Formulari i Vetdeklarimit
399 Përparim Caca Formulari i Vetdeklarimit
400 Përparim Shametaj Formulari i Vetdeklarimit
401 Petrit Doda Formulari i Vetdeklarimit
402 Qamil Dika Formulari i Vetdeklarimit
403 Qani Xhafa Formulari i Vetdeklarimit
404 Qemal Çejku Formulari i Vetdeklarimit
405 Qemal Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
406 Rajmonda Bulku Formulari i Vetdeklarimit
407 Rajna Tullumani Formulari i Vetdeklarimit
408 Ramadan Likaj Formulari i Vetdeklarimit
409 Ramiz Çobaj Formulari i Vetdeklarimit
410 Red Varaku Formulari i Vetdeklarimit
411 Redon Zogaj Formulari i Vetdeklarimit
412 Renald Rista Formulari i Vetdeklarimit
413 Resilda Kalija Formulari i Vetdeklarimit
414 Rezart Tusha Formulari i Vetdeklarimit
415 Robert Budina Formulari i Vetdeklarimit
416 Roberto Caparota Formulari i Vetdeklarimit
417 Roland Bejko Formulari i Vetdeklarimit
418 Roland Kërcuku Formulari i Vetdeklarimit
419 Roland Keta Formulari i Vetdeklarimit
420 Romeo Gurakuqi Formulari i Vetdeklarimit
421 Romeo Hanxhari Formulari i Vetdeklarimit
422 Rudi Bishqemi Formulari i Vetdeklarimit
423 Sabah Sheta Formulari i Vetdeklarimit
424 Saimir Korreshi Formulari i Vetdeklarimit
425 Saimir Mulgeci Formulari i Vetdeklarimit
426 Saimir Shatku Formulari i Vetdeklarimit
427 Sajmir Lika Formulari i Vetdeklarimit
428 Sali Berisha Formulari i Vetdeklarimit
429 Salvador Kaçaj Formulari i Vetdeklarimit
430 Sandër Kovaçi Formulari i Vetdeklarimit
431 Sara Bodo Formulari i Vetdeklarimit
432 Sebastiana Bytyçi Formulari i Vetdeklarimit
433 Seit Myftari Formulari i Vetdeklarimit
434 Seladin Jakupllari Formulari i Vetdeklarimit
435 Selami Xhepa Formulari i Vetdeklarimit
436 Servet Duzha Formulari i Vetdeklarimit
437 Sezai Balilaj Formulari i Vetdeklarimit
438 Shezai Sinanaj Formulari i Vetdeklarimit
439 Shkëlqim Hoxha Formulari i Vetdeklarimit
440 Shkëlqim Krasniqi Formulari i Vetdeklarimit
441 Shyrete Koka Formulari i Vetdeklarimit
442 Silvana Gashi Formulari i Vetdeklarimit
443 Silvi Bardhi Formulari i Vetdeklarimit
444 Skredilajd Sulozeqi Formulari i Vetdeklarimit
445 Sokol Allaraj Formulari i Vetdeklarimit
446 Sokol Kapedani Formulari i Vetdeklarimit
447 Sokol Ndreu Formulari i Vetdeklarimit
448 Sokrat Turtulli Formulari i Vetdeklarimit
449 Sonila Daiu Formulari i Vetdeklarimit
450 Sorina Koti Formulari i Vetdeklarimit
451 Spiro Cura Formulari i Vetdeklarimit
452 Spiro Vaso Formulari i Vetdeklarimit
453 Stiljano Rrushaj Formulari i Vetdeklarimit
454 Suzana Guxholli Formulari i Vetdeklarimit
455 Suzana Numani Formulari i Vetdeklarimit
456 Tahsim Mema Formulari i Vetdeklarimit
457 Taulanda Jupi Formulari i Vetdeklarimit
458 Taulant Zeneli Formulari i Vetdeklarimit
459 Teuta Starova Formulari i Vetdeklarimit
460 Tomor Alizoti Formulari i Vetdeklarimit
461 Tomor Kotarja Formulari i Vetdeklarimit
462 Tritan Shehu Formulari i Vetdeklarimit
463 Uran Derri Formulari i Vetdeklarimit
464 Valbona Halitaj Formulari i Vetdeklarimit
465 Vali Vorpsi Formulari i Vetdeklarimit
466 Vasil Nasi Formulari i Vetdeklarimit
467 Vebi Luzi Formulari i Vetdeklarimit
468 Vehap Kola Formulari i Vetdeklarimit
469 Vendim Demaj Formulari i Vetdeklarimit
470 Vesel Koçia Formulari i Vetdeklarimit
471 Viktor Bella Formulari i Vetdeklarimit
472 Viktor Duro Formulari i Vetdeklarimit
473 Voltana Ademi Formulari i Vetdeklarimit
474 Xhelal Mziu Formulari i Vetdeklarimit
475 Xhemal Bushati Formulari i Vetdeklarimit
476