PARTIA SOCIALISTE

723px-Partia_Socialiste.svg
  • Partia Socialiste u themelua më 12 qershor 1991;
  • Kryetari i parë i saj nga viti 1991- 2005 ishte Fatos Nano, i cili dha dorëheqjen gjatë humbjes së zgjedhjeve parlamentare të 3 korrikut 2005;
  • Zgjedhjet e para që PS fitoi ishin zgjedhjet vendore në korrik 1992;
  • Erdhi në pushtet për herë të parë në qershor 1997;
  • Nga viti 1997 -2005 qeverisja u alternua midis tre kryeministrave Nano, Majko dhe Meta;
  • Nga tetori i vitit 2005 kryetar i PS-së është Edi Rama;
  • U rikthye në pushtet në vitin 2013, me programin e Rilindjes të udhëhequr nga Edi Rama, duke fituar dhe zgjedhjet parlamentare të vitit 2017.

KRYETARËT E BASHKIVE 2023

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT