PARTIA SOCIALISTE

723px-Partia_Socialiste.svg
 • Partia Socialiste u themelua më 12 qershor 1991;
 • Kryetari i parë i saj nga viti 1991- 2005 ishte Fatos Nano, i cili dha dorëheqjen gjatë humbjes së zgjedhjeve parlamentare të 3 korrikut 2005;
 • Zgjedhjet e para që PS fitoi ishin zgjedhjet vendore në korrik 1992;
 • Erdhi në pushtet për herë të parë në qershor 1997;
 • Nga viti 1997 -2005 qeverisja u alternua midis tre kryeministrave Nano, Majko dhe Meta;
 • Nga tetori i vitit 2005 kryetar i PS-së është Edi Rama;
 • U rikthye në pushtet në vitin 2013, me programin e Rilindjes të udhëhequr nga Edi Rama, duke fituar dhe zgjedhjet parlamentare të vitit 2017.

KONDIDATËT PËR DEPUTET

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Luljeta Bozo Formulari i Vetdeklarimit
2 Najada Çomo Formulari i Vetdeklarimit
3 Ervin Bushati Formulari i Vetdeklarimit
4 Ogerta Manastirliu Formulari i Vetdeklarimit
5 Arben Ahmetaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Ulsi Manja Formulari i Vetdeklarimit
7 Etilda Gjonaj Formulari i Vetdeklarimit
8 Arben Pellumbi Formulari i Vetdeklarimit
9 Elisa Spiropali Formulari i Vetdeklarimit
10 Belinda Balluku Formulari i Vetdeklarimit
11 Toni Gogu Formulari i Vetdeklarimit
12 Etjen Xhafaj Formulari i Vetdeklarimit
13 Ermonela Valikaj Formulari i Vetdeklarimit
14 Xhemal Qefalia Formulari i Vetdeklarimit
15 Fidel Ylli Formulari i Vetdeklarimit
16 Klotilda Bushka Formulari i Vetdeklarimit
17 Alqi Bllako Formulari i Vetdeklarimit
18 Eduard Shalsi Formulari i Vetdeklarimit
19 Pandeli Majko Formulari i Vetdeklarimit
20 Plarent Ndreca Formulari i Vetdeklarimit
21 Mimi Kodheli Formulari i Vetdeklarimit
22 Dallëndyshe Bici Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Edona  Bilali Formulari i Vetdeklarimit
2 Paulin Sterkaj Formulari i Vetdeklarimit
3 Benet Beci Formulari i Vetdeklarimit
4 Ilir Beqaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Frrok Gjini Formulari i Vetdeklarimit
6 Lela Bera Formulari i Vetdeklarimit
7 Pal Peraj Formulari i Vetdeklarimit
8 Kristian Shkreli Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Milva Ekonomi Formulari i Vetdeklarimit
2 Alban Xhelili Formulari i Vetdeklarimit
3 Jurgis Çyrbja Formulari i Vetdeklarimit
4 Klodiana Spahiu Formulari i Vetdeklarimit
5 Ilir Ndraxhi Formulari i Vetdeklarimit
6 Rrahman Rraja Formulari i Vetdeklarimit
7 Lefter Koka Formulari i Vetdeklarimit
8 Edi Rama Formulari i Vetdeklarimit
9 Ana Dhamo Formulari i Vetdeklarimit
10 Artan Bitri Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Hatixhe Konomi Formulari i Vetdeklarimit
2 Bardhyl Kollçaku Formulari i Vetdeklarimit
3 Fadil Nasufi Formulari i Vetdeklarimit
4 Nasip Naço Formulari i Vetdeklarimit
5 Blendi Klosi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Mirela Kumbaro (Furxhi) Formulari i Vetdeklarimit
2 Laert Duraj Formulari i Vetdeklarimit
3 Bledar Çuçi Formulari i Vetdeklarimit
4 Artemis Malo Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Pranvera Resulaj Formulari i Vetdeklarimit
2 Anduel Tahiraj Formulari i Vetdeklarimit
3 Vullnet Sinaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Anila Denaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Niko Kuri Formulari i Vetdeklarimit
6 Ilir  Metaj Formulari i Vetdeklarimit
7 Damian Gjiknuri Formulari i Vetdeklarimit
8 Edi Rama Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Gerta Duraku Formulari i Vetdeklarimit
2 Petrit Malaj Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Lavdrim Krrashi Formulari i Vetdeklarimit
2 Aurora Mara Formulari i Vetdeklarimit
3 Dionis Imeraj Formulari i Vetdeklarimit
4 Melaim Damzi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Evis Kushi Formulari i Vetdeklarimit
2 Klevis Xhoxhi Formulari i Vetdeklarimit
3 Besion Ajazi Formulari i Vetdeklarimit
4 DasantilaTahiraj Formulari i Vetdeklarimit
5 Saimir Hasalla Formulari i Vetdeklarimit
6 Florenc Spaho Formulari i Vetdeklarimit
7 Luan Duzha Formulari i Vetdeklarimit
8 Taulant Balla Formulari i Vetdeklarimit
9 Albana Hana Formulari i Vetdeklarimit
10 Enver Roshi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Erion Braçe Formulari i Vetdeklarimit
2 Petro Koçi Formulari i Vetdeklarimit
3 Lindita Buxheli Formulari i Vetdeklarimit
4 Bashkim Fino Formulari i Vetdeklarimit
5 Baftjar Zeqaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Antoneta Dhima Formulari i Vetdeklarimit
7 Bujar Çela Formulari i Vetdeklarimit
8 Ismet Beqiraj Formulari i Vetdeklarimit
9 Tatiana Piro Formulari i Vetdeklarimit
10 Gramoz Ruçi Formulari i Vetdeklarimit
11 Robert Bitri Formulari i Vetdeklarimit
12 Mirela Pitushi Formulari i Vetdeklarimit
13 Arbër  Arapi Formulari i Vetdeklarimit
14 Sokol Krasniqi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Lindita Nikolla Formulari i Vetdeklarimit
2 Eduard Ndreca Formulari i Vetdeklarimit
3 Shpresa Marnoj Formulari i Vetdeklarimit
4 Gentian Malotaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Benard Palaj Formulari i Vetdeklarimit
6 Eueda Molla Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Enslemvera Zake Formulari i Vetdeklarimit
2 Blerina Gjylameti Formulari i Vetdeklarimit
3 Ilirian Pendavinji Formulari i Vetdeklarimit
4 Ilir Topi Formulari i Vetdeklarimit
5 Olta Xhaçka Formulari i Vetdeklarimit
6 Niko Peleshi Formulari i Vetdeklarimit
7 Edlira Bode Formulari i Vetdeklarimit
8 Bledi Çomo Formulari i Vetdeklarimit

KRYETARI

KRYETARI – EDI RAMA

FORMULARI I VETDEKLARIMIT

JETËSHKRIMI

 • U zgjodh kryetar i Partisë Socialiste në tetor të vitit 2005, pas dorëheqjes së kryetarit historik të PS-së Fatos Nano.
 • Gjatë vitit 2009 ai u rizgjodh në këtë post me më shumë se 90 përqind të votave të anëtarësisë.
 • Viti 2013 shënon ardhjen e Partisë Socialiste në pushtet nën kryesimin e Edi Ramës.
 • Ai do të kryesonte listën e deputetëve socialistë në qarkun e Vlorës në zgjedhjet e vitit 2013 dhe zgjedhjet e vitit 2017.
 • Ka drejtuar për 11 vjet Bashkinë e Tiranës në vitet 2000-2011.
 • Është kryeministër i Shqipërisë që nga shtatori i vitit 2013.

ROLI

Sipas Statutit të Partisë Socialiste, Neni 46 ‘Sekretariati ekzekutiv i partisë socialiste është organ politik i partisë me funksione ekzekutive. Sekretariati ekzekutiv drejton veprimtarinë e përditshme të partisë sipas tematikave dhe sektorëve që sekretarët mbulojnë’. Sipas pikës 2 të këtij neni, funksionet e sekretarëve të partisë janë të papajtueshëm me funksionet në kabinetin qeveritar, por sidoqoftë sipas pikës 3 është asambleja ajo që i zgjedh dhe që përcakton fushën e veprimtarisë së tyre.

SEKRETARIATI

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 DAMIAN GJIKNURI SEKRETAR I PËRGJITHSHËM Formulari i Vetdeklarimit
2 ANILA DENAJ SEKRETARE PËR BURIMET NJERËZORE Formulari i Vetdeklarimit
3 ETILDA GJONAJ SEKRETARE E GRUAS Formulari i Vetdeklarimit
4 BLENDI KLOSI SEKRETAR ORGANIZATIV Formulari i Vetdeklarimit
5 ROMINA KUKO SEKRETARE PËR MARRËDHËNIET ME JASHTË TË PS Formulari i Vetdeklarimit
6 ETJEN XHAFAJ SEKRETAR DIGJITAL Formulari i Vetdeklarimit
7 BOJKENA BASHA SEKRETARE E RINISË Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Nenet 43 dhe 44 të Statutit të Partisë Socialiste trajtojnë funksionet, detyrat dhe përbërjen e Kryesisë si një organ politik drejtues i veprimtarisë së partisë në periudhën midis mbledhjeve të Asamblesë Kombëtare. Kryesia e Partisë përbëhet nga Kryetari i Partisë, Sekretari i Përgjithshëm, Sekretarët Ekzekutivë si dhe anëtarët e Kryesisë të zgjedhur nga anëtarët e Asambleja Kombëtare. Një nga detyrat më të rëndësishme të Kryesisë socialiste është që më propozim të kryetarit të Partisë miraton kandidaturat për deputetë, kryetar bashkie apo kryetarë qarqesh. Po ashtu, Kryesia me propozim sërish të Kryetarit të Partisë miraton kandidaturat për kryetar të grupit parlamentar dhe të komisioneve parlamentare që më pas përzgjidhen nga Grupi Parlamentar socialist.

KRYESIA

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 ANILA DENAJ ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
2 ARBEN AHMETAJ  Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
3 ARBEN PËLLUMBI ANËTAR  KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
4 ARMANDO SUBASHI  Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
5 BELINDA BALLUKU ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
6 BLEDI ÇUÇI ANËTAR  KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
7 BLENDI KLOSI  Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
8 BLERINA GJYLAMETI ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
9 DAMIAN GJIKNURI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
10 DITMIR BUSHATI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
11 EDI RAMA Kryetar i Partisë Socialiste Formulari i Vetdeklarimit
12 EDONA BILALI ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
13 ELISA SPIROPALI ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
14 ERION BRAÇE  Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
15 ERION VELIAJ  Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
16 ETILDA GJONAJ ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
17 ETJEN XHAFAJ ANËTAR  KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
18 EVIS KUSHI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
19 ILIR BEQAJ ANËTAR  KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
20 LINDITA NIKOLLA Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
21 MIMI KODHELI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
22 MIRELA KUMBARO DREJTUESE POLITIKE E QARKUT GJIROKASTËR Formulari i Vetdeklarimit
23 NIKO PELESHI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
24 OGERTA MANASTIRLIU     ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
25 OLTA XHAÇKA Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
26 PANDELI MAJKO Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
27 ROMINA KUKO ANËTARE KRYESIE Formulari i Vetdeklarimit
28 TAULANT BALLA Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
29 ULSI MANJA Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
30 VANGJUSH DAKO Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
31 VASILIKA HYSI Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Alban Xhelili Formulari i Vetdeklarimit
2 Alqi Bllako Formulari i Vetdeklarimit
3 Anduel Tahiraj Formulari i Vetdeklarimit
4 Anila Denaj Formulari i Vetdeklarimit
5 Antoneta Dhima Formulari i Vetdeklarimit
6 Arben Ahmetaj Formulari i Vetdeklarimit
7 Arben Pëllumbi Formulari i Vetdeklarimit
8 Aurora Mara Formulari i Vetdeklarimit
9 Baftjar Zeqaj Formulari i Vetdeklarimit
10 Bardhyl Kollçaku Formulari i Vetdeklarimit
11 Belinda Balluku Formulari i Vetdeklarimit
12 Benet Beci Formulari i Vetdeklarimit
13 Besion Ajazi Formulari i Vetdeklarimit
14 Bledar Çuçi Formulari i Vetdeklarimit
15 Blendi Klosi Formulari i Vetdeklarimit
16 Blerina Gjylameti Formulari i Vetdeklarimit
17 Bujar Çela Formulari i Vetdeklarimit
18 Damian Gjiknuri Formulari i Vetdeklarimit
19 Dasantila Tahiraj Formulari i Vetdeklarimit
20 Denis Deliu Formulari i Vetdeklarimit
21 Edi Rama Formulari i Vetdeklarimit
22 Edona Bilali Formulari i Vetdeklarimit
23 Eduard Ndreca Formulari i Vetdeklarimit
24 Eduard Shalsi Formulari i Vetdeklarimit
25 Elisa Spiropali Formulari i Vetdeklarimit
26 Enslemvera Zake Formulari i Vetdeklarimit
27 Erion Braçe Formulari i Vetdeklarimit
28 Ermonela Valikaj Felaj Formulari i Vetdeklarimit
29 Etilda Gjonaj Formulari i Vetdeklarimit
30 Etjen Xhafaj Formulari i Vetdeklarimit
31 Evis Kushi Formulari i Vetdeklarimit
32 Fadil Nasufi Formulari i Vetdeklarimit
33 Fatmir Xhafaj Formulari i Vetdeklarimit
34 Florenc Spaho  Formulari i Vetdeklarimit
35 Gerta Duraku Formulari i Vetdeklarimit
36 Hatixhe Konomi Formulari i Vetdeklarimit
37 Ilir Metaj Formulari i Vetdeklarimit
38 Ilir Ndraxhi Formulari i Vetdeklarimit
39 Ilir Topi Formulari i Vetdeklarimit
40 Ilirian Pendavinji Formulari i Vetdeklarimit
41 Ismet Beqiraj Formulari i Vetdeklarimit
42 Jurgis Çyrbja Formulari i Vetdeklarimit
43 Klevis Xhoxhi Formulari i Vetdeklarimit
44 Klodiana Spahiu Formulari i Vetdeklarimit
45 Klotilda Bushka Formulari i Vetdeklarimit
46 Laert Duraj Formulari i Vetdeklarimit
47 Lavdrim Krrashi Formulari i Vetdeklarimit
48 Lindita Buxheli Formulari i Vetdeklarimit
49 Lindita Nikolla Formulari i Vetdeklarimit
50 Luan Duzha Formulari i Vetdeklarimit
51 Luljeta Bozo Formulari i Vetdeklarimit
52 Milva Ekonomi Formulari i Vetdeklarimit
53 Mimi Kodheli  Formulari i Vetdeklarimit
54 Mirela Kumbaro/Furxhi Formulari i Vetdeklarimit
55 Mirela Pitushi Formulari i Vetdeklarimit
56 Nasip Naço Formulari i Vetdeklarimit
57 Niko Kuri Formulari i Vetdeklarimit
58 Niko Peleshi Formulari i Vetdeklarimit
59 Ogerta Manastirliu Formulari i Vetdeklarimit
60 Olta Xhaçka Formulari i Vetdeklarimit
61 Ornaldo Rakipi Formulari i Vetdeklarimit
62 Paulin Sterkaj Formulari i Vetdeklarimit
63 Petro Koçi Formulari i Vetdeklarimit
64 Pranvera Resulaj Formulari i Vetdeklarimit
65 Rrahman Rraja Formulari i Vetdeklarimit
66 Saimir Hasalla Formulari i Vetdeklarimit
67 Shpresa Marnoj Formulari i Vetdeklarimit
68 Tatiana Piro Formulari i Vetdeklarimit
69 Taulant Balla Formulari i Vetdeklarimit
70 Teuta Ramaj Formulari i Vetdeklarimit
71 Toni Gogu Formulari i Vetdeklarimit
72 Ulsi Manja Formulari i Vetdeklarimit
73 Vullnet Sinaj Formulari i Vetdeklarimit
74 Xhemal Qefalia Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Përkatësisht Neni 41 dhe 42 i Statutit të Partisë Socialiste trajtojnë përbërjen, drejtimin dhe funksionimin e Asamblesë Kombëtare. Anëtarët më të shumtë të Asamblesë Kombëtare përzgjidhen nga Kongresi Partisë Socialiste, i cili i zgjedh në bazë të kandidaturave alternative dhe me votim të fshehtë. Në përbërje të Asamblesë Kombëtare janë dhe anëtarët ex-officio të saj të cilët janë: Kryetari i Partisë Socialiste, deputetët, ministrat që janë anëtarë partie, kryetarët e bashkive, kryetari i FRESH, kryetarët e tjerë të sindikatave, të forumit të gruas etj. Por anëtarët ex-officio të Asamblesë Kombëtare të PS nuk duhet që të kalojnë 10% të të gjithë anëtarëve, duke i dhënë rëndësi anëtarëve të Asamblesë Kombëtare të zgjedhur nga Kongresi. Asambleja Kombëtare e PS ka detyra të rëndësishme përsa i përket miratimit të aleancave me partitë e tjera politike por edhe me miratimin e programit politik të qeverisjes. Gjithashtu është Asambleja ajo që vendos për caktimin e mbajtjes së zgjedhjeve të brendshme në Partinë Socialiste.

KËSHILLI / ASAMBLEJA

NR EMËR MBIEMËR FUNKSIONI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Briselda Kadia Anëtare e Asamblesë  Formulari i Vetdeklarimit
2 Gjin Brigja Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
3 Jetmir Lumaj Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
4 Violeta Staka Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
5 Liza Deda Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
6 Elsamed Mukaj Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
7 Mark Zhuri Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
8 Paulin Luli Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
9 Vjollca Gashi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
10 Zenel Cengu Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
11 Muje Gosturani Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
12 Shani Kastrati Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
13 Majlinda Miloti Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
14 Simonela Florini Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
15 Hasan Muca Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
16 Gëzim Kaçorri Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
17 Flora Jushi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
18 Irisi Tahiraj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
19 Adela Puca Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
20 Donika Hyseni Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
21 Agron Cara Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
22 Festime Mjeshtri  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
23 Ardit Kaja Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
24 Zeqir Losha Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
25 Anila Stafasani Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
26 Ana Dhamo Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
27 Anila Kapedani Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
28 Aurora Hyka Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
29 Afrim Bakaj  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
30 Ardian Çela  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
31 Vangjush Dako Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
32 Elton Varaku Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
33 Besa Sheta Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
34 Gjon Bardhi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
35 Trendelina Jaku   Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
36 Florjan Pullazi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
37 Artan Lame Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
38 Elton Kacidhja     Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
39 Sonila Qato Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
40 Ergesta Minga        Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
41 Liri Qoshi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
42 Anila Shehu  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
43 Aldrin Dalipi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
44 Arli Naska Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
45 Aida Llazani Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
46 Aida Prendi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
47 Klodeta Dibra Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
48 Admir Abrija Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
49 Arbër Mazniku  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
50 Gent Gazheli  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
51 Rezart Elmazi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
52 Zhaneta Beqiri Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
53 Alketa Hila Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
54 Taulant Tusha Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
55 Bashkim Haxhiu Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
56 Anita Hakani Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
57 Jamdiella Cipa Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
58 Ylli Metallari Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
59 Anida Papaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
60 Enkeleda Peshkëpia    Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
61 Fatbardha Merkaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
62 Mirela Levanaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
63 Nevila Shuke Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
64 Ervin Bushi  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
65 Gëzim Dhima   Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
66 Themian Mile Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
67 Eriselda Sefa Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
68 Laureta Xhafa Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
69 Krenar Haxhiu Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
70 Ledio Gjyla Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
71 Ana Nako Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
72 Avdi Snalla Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
73 Klarita Semanjaku Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
74 Rrapi Baba Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
75 Zamir Malasi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
76 Anisa Toska Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
77 Anida Dhana Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
78 Alban Gjoka Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
79 Dorjan Shehu  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
80 Eglantina Veria  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
81 Fatmir Doksani Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
82 Petref Sula Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
83 Oligert Dyrmishi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
84 Ledio Mustafallari Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
85 Desantila Tahiraj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
86 Dorina Roseni Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
87 Etleva Mezini Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
88 Ermira Urupi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
89 Adi Qose Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
90 Arben Asllani Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
91 Qazim Sejdini Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
92 Kastriot Salla Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
93 Besnik Binjaku Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
94 Endri Pepa  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
95 Greta Lena  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
96 Roland Llapushi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
97 Besjon Ajazi  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
98 Brixhilda Bicaku  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
99 Eraldo Xhani  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
100 Albina Rira  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
101 Anxhela Taho Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
102 Enslemvera Zake Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
103 Ilir Bajlos Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
104 Petrika Tollkusi  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
105 Elona Katiraj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
106 Alfons Olldashi  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
107 Erjon Thëngjëlli  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
108 Jona Vina Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
109 Florenc Tabaku  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
110 Eliarta Bylyku  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
111 Henrik Rusi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
112 Brikena Ali  Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
113 Igli Rodoni Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
114 Iblo Shkurta Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
115 Sokol Feruni Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
116 Zhani Mece Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
117 Laert Duraj  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
118 Pirro Boboli  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
119 Bujar Ibrahimi  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
120 Dhimitraq Zoto Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
121 Afrim Qendro Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
122 Brunilda Mersini Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
123 Zare Ballaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
124 Arduin Skëndaj  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
125 Gëzim Capaj Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
126 Pranvera Resulaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
127 Lame Troqe Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
128 Albana Hodaj Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
129 Martin Danaj Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
130 Aleko Tato  Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
131 Sheme Lulo Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
132 Lindita Kondi Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
133 Skerdian Mehmeti Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
134 Galia Koci Anëtare e Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
135 Ramis Husi Anëtar i Asamblesë Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR        MINISTRIA PËRKATËSE FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Edi Rama Kryeminister Formulari i Vetdeklarimit
2 Niko Peleshi Ministër i Mbrojtjes Formulari i Vetdeklarimit
3 Olta Xhaçka   Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme Formulari i Vetdeklarimit
4 Milva Ekonomi Ministër i Shtetit për Standardet e Shërbimeve Formulari i Vetdeklarimit
5 Delina Ibrahimaj Ministër i Financave dhe Ekonomisë Formulari i Vetdeklarimit
6 Belinda Balluku   Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Formulari i Vetdeklarimit
7 Evis Kushi   Ministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë Formulari i Vetdeklarimit
8 Ulsi Manja Ministër i Drejtësisë Formulari i Vetdeklarimit
9 Elva Margariti   Ministër i Kulturës Formulari i Vetdeklarimit
10 Bledar Çuçi   Ministër i Brendshëm Formulari i Vetdeklarimit
11 Arben Ahmetaj   Ministri i Shtetit për Rindërtimin Formulari i Vetdeklarimit
12 Ogerta Manastirliu Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Formulari i Vetdeklarimit
13 Mirela Kumbaro Ministër i Turizmit dhe Mjedisit Formulari i Vetdeklarimit
14 Edona Bilali Ministër i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Formulari i Vetdeklarimit
15 Frida Krifca Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Formulari i Vetdeklarimit
16 Elisa Spiropali Ministër i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin Formulari i Vetdeklarimit
17 Bora Muzhaqi Ministër i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR MINISTRIA PËRKATËSE FORMULAR VETDEKLARIMI
1 Etjen Xhafaj Zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme Formular Vetdeklarimi
2 Sokol Dedja Zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme Formular Vetdeklarimi
3 Agron Tare Zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme Formulari i Vetdeklarimit
4 Romina Kuko Zëvendësministër i Brendshëm Formulari i Vetdeklarimit
5 Besfort LamallarI Zëvendësministër i Brendshëm Formular Vetdeklarimi
6 Julian Hodaj Zëvendësministër i Brendshëm Formulari i Vetdeklarimit
7 Adela Xhemali Zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë Formular Vetdeklarimi
8 Dajna Sorensen Zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë Formulari i Vetdeklarimit
9 Besart Kadia Zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë Formular Vetdeklarimi
10 Vasilika Vjero Zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë Formular Vetdeklarimi
11 Hantin BonatI Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Formulari i Vetdeklarimit
12 Ilir Bejta Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Formulari i Vetdeklarimit
13 Artan Shkreli Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Formulari i Vetdeklarimit
14 Klajd Karameta Zëvendësministër i Drejtësisë Formular Vetdeklarimi
15 Adea PirdenI Zëvendësministër i Drejtësisë Formular Vetdeklarimi
16 Kostandin ShkurtI Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë Formular Vetdeklarimi
17 Nina Guga Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë Formular Vetdeklarimi
18 Oltion Rrumbullaku Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë Formulari i Vetdeklarimit
19 Aspasjana Kongo Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë Formular Vetdeklarimi
20 Mira Rakacolli Zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Formulari i Vetdeklarimit
21 Albert Nikolla Zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Formulari i Vetdeklarimit
22 Bardhylka KospirI Zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Formulari i Vetdeklarimit
23 Ornela Çuçi Zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit Formulari i Vetdeklarimit
24 Dhimitër Kote Zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Formular Vetdeklarimi
25 Ermira Gjeçi (Rusi) Zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Formulari i Vetdeklarimit
26 Roland Kristo Zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Formular Vetdeklarimi
27 Meri Kumbe Meri Kumbe - Zëvendësministër i Kulturës Formular Vetdeklarimi
NR EMËR MBIEMËR BASHKIA PËRKATËSE FORMULAR VETDEKLARIMI
1 Erjon Veliaj   Kryetar i Bashkisë Tiranë Formulari i Vetdeklarimit
2 Ervin Demo   Kryetar i Bashkisë Berat Formulari i Vetdeklarimit
3 Arif Tafani   Kryetar i Bashkisë Belsh Formulari i Vetdeklarimit
4 Lefter Alla   Kryetar i Bashkisë Bulqizë Formulari i Vetdeklarimit
5 Andis Salla   Kryetar i Bashkisë Cërrik Formulari i Vetdeklarimit
6 Majlinda Qilimi   Kryetar i Bashkisë Delvinë Formulari i Vetdeklarimit
7 Eduard Duro   Kryetar i Bashkisë Devoll Formulari i Vetdeklarimit
8 Dionis Imeraj   Kryetar i Bashkisë Dibër Formulari i Vetdeklarimit
9 Fredi Kokoneshi   Kryetar i Bashkisë Divjakë Formulari i Vetdeklarimit
10 Dhimitraq Toli   Kryetar i Bashkisë Dropull Formulari i Vetdeklarimit
11 Zhyljen Varfaj Kryetar i Komanduar  i Bashkisë Durrës Formulari i Vetdeklarimit
12 Gledian Llatja   Kryetar i Bashkisë Elbasan Formulari i Vetdeklarimit
13 Armando Subashi Kryetar i Bashkisë Fier Formulari i Vetdeklarimit
14 Fran Tuci Kryetar i Bashkisë Fushë Arrëz Formulari i Vetdeklarimit
15 Klodian Taçe   Kryetar i Bashkisë Gramsh Formulari i Vetdeklarimit
16 Flamur Golemi   Kryetar i Bashkisë Gjirokastër Formulari i Vetdeklarimit
17 Liman Morina   Kryetar i Bashkisë Has Formulari i Vetdeklarimit
18 Jorgo Goro   Kryetar i Bashkisë Himarë Formulari i Vetdeklarimit
19 Rakip Suli   Kryetar i Bashkisë Kamzë Formulari i Vetdeklarimit
20 Redjan Krali   Kryetar i Bashkisë Kavajë Formulari i Vetdeklarimit
21 Klement Ndoni   Kryetar i Bashkisë Këlcyrë Formulari i Vetdeklarimit
22 Ilmi Hoxha   Kryetar i Bashkisë Klos Formulari i Vetdeklarimit
23 Erion Isai   Kryetar i Bashkisë Kolonjë Formulari i Vetdeklarimit
24 Shuaip Beqiri   Kryetar i Bashkisë Konispol Formulari i Vetdeklarimit
25 Sotiraq Filo   Kryetar i Bashkisë Korçë Formulari i Vetdeklarimit
26 Artur Bushi   Kryetar i Bashkisë Krujë Formulari i Vetdeklarimit
27 Kreshnik Hajdari   Kryetar i Bashkisë Kuçovë Formulari i Vetdeklarimit
28 Safet Gjici   Kryetar i Bashkisë Kukës Formulari i Vetdeklarimit
29 Majlinda Cara   Kryetar i Bashkisë Kurbin Formulari i Vetdeklarimit
30 Pjerin Ndreu   Kryetar i Bashkisë Lezhë Formulari i Vetdeklarimit
31 Luiza Mandi   Kryetare e Bashkisë Libohovë Formulari i Vetdeklarimit
32 Kastriot Gurra   Kryetar i Bashkisë Librazhd Formulari i Vetdeklarimit
33 Fatos Tushe   Kryetar i Bashkisë Lushnjë Formulari i Vetdeklarimit
34 Tonin Marinaj Kryetar i Bashkisë Malësi e Madhe Formulari i Vetdeklarimit
35 Gëzim Topciu   Kryetar i Bashkisë Maliq Formulari i Vetdeklarimit
36 Qerim Ismailaj   Kryetar i Bashkisë Mallakastër Formulari i Vetdeklarimit
37 Agron Malaj   Kryetar i Bashkisë Mat Formulari i Vetdeklarimit
38 Gjolek Guci   Kryetar i Bashkisë Memaliaj Formulari i Vetdeklarimit
39 Ndrec Dedaj   Kryetar i Bashkisë Mirditë Formulari i Vetdeklarimit
40 Rajmonda Balilaj   Kryetare e Bashkisë Patos Formulari i Vetdeklarimit
41 Lorenc Tosku   Kryetar i Bashkisë Peqin Formulari i Vetdeklarimit
42 Alma Hoxha   Kryetar i Bashkisë Përmet Formulari i Vetdeklarimit
43 Ilir Xhakolli   Kryetar i Bashkisë Pogradec Formulari i Vetdeklarimit
44 Adriatik Zotkaj   Kryetar i Bashkisë Poliçan Formulari i Vetdeklarimit
45 Nuri Belba   Kryetar i Bashkisë Prrënjas Formulari i Vetdeklarimit
46 Gjon Gjonaj   Kryetar i Bashkisë Pukë Formulari i Vetdeklarimit
47 Pali Kolefski   Kryetar i Bashkisë Pustec Formulari i Vetdeklarimit
48 Majlinda Bufi   Kryetar i Bashkisë Roskovec Formulari i Vetdeklarimit
49 Haxhi Memolla   Kryetar i Bashkisë Rrogozhinë Formulari i Vetdeklarimit
50 Adrian Gurma   Kryetar i Bashkisë Sarandë Formulari i Vetdeklarimit
51 Pëllumb Binaj   Kryetar i Bashkisë Selenicë Formulari i Vetdeklarimit
52 Adriatik Mema   Kryetar i Bashkisë Skrapar Formulari i Vetdeklarimit
53 Elton Arbana   Kryetar i Bashkisë Shijak Formulari i Vetdeklarimit
54 Tërmet Peçi   Kryetar i Bashkisë Tepelenë Formulari i Vetdeklarimit
55 Rexhe Byberi   Kryetar i Bashkisë Tropojë Formulari i Vetdeklarimit
56 Juliana Memaj Kryetare e Bashkisë Ura Vajgurore Formulari i Vetdeklarimit
57 Mak Babani   Kryetar i Bashkisë Vau i Dejës Formulari i Vetdeklarimit
58 Dritan Leli   Kryetar i Bashkisë Vlorë Formulari i Vetdeklarimit
59 Getian Picari Kryetar i Bashkisë Vorë Formulari i Vetdeklarimi

LAJME

VIDEO

Currently Playing

Dekriminalizimi, kandidatet e PS tregojne denimet