LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM

1200px-Logo_e_Lëvizjes_Socialiste_për_Integrim.svg
 • Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) u krijua më 6 shtator 2004, si një fraksion i Partisë Socialiste e cila gjatë kësaj kohe ndodhej në pushtet.
 • Në zgjedhjet e 3 korrikut 2005, LSI arriti që të fitonte 5 mandate deputetësh në Kuvend.
 • Në zgjedhjet e përgjithshme elektorale të 28 qershorit 2009, LSI arriti që të fitonte 4 deputetë dhe të renditej forcë e tretë politike në vend, duke u bërë dhe pjesë e kabinetit qeveritar me dy ministri në Qeverinë Berisha II.
 • Në prill të vitit 2013, dy muaj përpara zgjedhjeve të përgjithshme elektorale të 23 qershorit 2013, LSI do të krijonte një koalicion parazgjedhor me Partinë Socialiste.
 • Kryetar LSI-së që nga themelimi ishte Ilir Meta por me zgjedhjen e këtij të fundit si Presidenti i Shqipërisë në krye të partisë ne prill 2017 u zgjodh Petrit Vasili.
 • Pas rezultateve të zgjedhjeve të 25 qershorit 2017, Vasili dhe dorëheqjen dhe kryetare e LSI u zgjodh Monika Kryemadhi, e cila u rizgjodh në nëntor 2020.

KONDIDATËT PËR DEPUTET

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Monika Kryemadhi Formulari i Vetdeklarimit
2 Erisa Xhixho Formulari i Vetdeklarimit
3 Petrit Vasili Formulari i Vetdeklarimit
4 Klajda Gjosha Formulari i Vetdeklarimit
5 Përparim Spahiu Formulari i Vetdeklarimit
6 Edmond Haxhinasto Formulari i Vetdeklarimit
7 Floida Kërpaçi Formulari i Vetdeklarimit
8 Nora Malaj Formulari i Vetdeklarimit
9 Klevi Pojana Formulari i Vetdeklarimit
10 Silva Caka Formulari Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Agron Çela Formulari i Vetdeklarimit
2 Edmond Ndou Formulari i Vetdeklarimit
3 Lindita Reçi Formulari i Vetdeklarimit
4 Ilir Hyseni Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Elona Guri Formulari i Vetdeklarimit
2 Bahri Shaqiri Formulari i Vetdeklarimit
3 Enon Karapici Formulari i Vetdeklarimit
4 Shemsi Prençi Formulari i Vetdeklarimit
5 Kontjana Kuçi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Ardit Çela Formulari i Vetdeklarimit
2 Blenard Nonaj Formulari i Vetdeklarimit
3 Esmeralda Qirko Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Vangjel Tavo Formulari i Vetdeklarimit
2 Myrvete Asqeri Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Luan Rama Formulari i Vetdeklarimit
2 Grisejda Myslimi Formulari i Vetdeklarimit
3 Dhimitraq Lapa Formulari i Vetdeklarimit
4 Dikens Bushaj Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Erblin Bulica Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Hajri Laçi Formulari i Vetdeklarimit
2 Blendi Gurra Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Monika Kryemadhi Formulari i Vetdeklarimit
2 Altin Toska Formulari i Vetdeklarimit
3 Ermir Gjinishi Formulari i Vetdeklarimit
4 Vladimir Muka Formulari i Vetdeklarimit
5 Sokol Skura Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Monika Kryemadhi Formulari i Vetdeklarimit
2 Kejdi Mehmetaj Formulari i Vetdeklarimit
3 Klajdi Bogdanaj Formulari i Vetdeklarimit
4 Arben Çuko Formulari i Vetdeklarimit
5 Alma Malia Formulari i Vetdeklarimit
6 Adrian Alushi Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Viktor Tushaj Formulari i Vetdeklarimit
2 Ertila Nikolli Formulari i Vetdeklarimit
3 Petrit Gjoni Formulari i Vetdeklarimit
4 Dila Prenga Formulari i Vetdeklarimit
NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Endrit Braimllari Formulari i Vetdeklarimit
2 Gentian Çala Formulari i Vetdeklarimit
3 Brunilda Paskali Formulari i Vetdeklarimit
4 Petrika Mele Formulari i Vetdeklarimit
5 Thanas Poçi Formulari i Vetdeklarimit

KRYETARI

KRYETARI – MONIKA KRYEMADHI

FORMULARI I VETDEKLARIMIT

JETËSHKRIMI

 • Monika Kryemadhi e ka nisur angazhimin e saj politik që në vitin 1991, ku ajo sëbashku me bashkëshortin e saj Ilir Meta, ishin bashkëthemelues të Forumit Rinor Eurosocialist të Shqipërisë (FRESSH).
 • Në janar të vitit 1992 u zgjodh anëtare e Kryesisë dhe në maj të po atij viti, ajo u zgjodh Sekretare e Përgjithshme e FRESSH-it ne Kongresin e I dhe II.
 • Ajo mbajti funksionin Presidente e FRESSH deri në prill të vitit 2002.
 • Nga viti 1995 deri 2000 ajo u zgjodh nënkryetare e Socialist International Youth (IUSY).
 • Monika Kryemadhi ishte anëtare e Partisë Socialiste nga dhjetori 1991 deri në shtator të vitit 2004.
 • Ajo ishte gjithashtu deputete e Kuvendit të Shqipërisë nga viti 2001 deri 2005.
 • Gjatë periudhës 2005-2013 ka mbajtur pozicionin e Sekretares Organizative në Lëvizjen Socialiste për Integrim.
 • Më 5 korrik 2017, Kryemadhi u zgjodh kryetarja e re e Lëvizjes Socialiste për Integrim, duke zëvëndësuar Petrit Vasilin, i cili dha dorëheqjen. U rikonfirmua në këtë detyrë në nëntor 2020.

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Agron Çela Formulari i Vetdeklarimit
2 Monika Kryemadhi Formulari i Vetdeklarimit
3 Petrit Vasili Formulari i Vetdeklarimit
4 Erisa Xhixho Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Sipas Statutit të LSI-së Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së zgjidhet nga Komiteti Drejtues Kombëtar (KDK) me votim të fshehtë, për një periudhë katërvjeçare. Sekretari i Përgjithshëm drejton dhe koordinon procesin administrativ dhe organizativ të partisë nga qendra në bazë, dhe përgjigjet për zbatimin e Statutit si dhe të vendimeve të KDK-së, të Kryesisë së LSI-së dhe transparencën financiare. Sekretari i Përgjithshëm siguron mbarëvajtjen e procesit të transparencës financiare. Ai koordinon procesin e hartimit të dokumentave themelore të partisë, statutit, programit dhe akteve të tjera normative që dalin në nivel qendror; koordinon veprimtarinë administrative dhe organizative në nivel qendror dhe lokal; përgatit mbledhjen e Kryesisë, të Komitetit Drejtues Kombëtar si dhe të Konventës Kombëtare; drejton procesin e zbardhjes së vendimeve të Kryesisë, vendimeve të Komitetit Drejtues Kombëtar dhe vendimeve të Konventës Kombëtare; mbikqyr veprimtarinë e strukturave politiko-administrative të LSI-së; menaxhon të dhënat e partisë në nivel qendror dhe lokal; koordinon veprimtarinë dhe organizimin e eventeve kombëtare dhe lokale të partisë, drejton veprimtarinë e burimeve njerëzore; përpilon projektaktet, rregulloret, normat, metodologjinë e organizimit dhe funksionimit të brendshëm të Partisë. Sekretari i Përgjithshëm ka në varësinë e tij dhe departamentin e organizimit, i cili ndjek punën e partisë në qarqet e vendit nga ana administrative dhe organizative; mban komunikimin me LSI-në në qendër, mbi funksionimin e partisë në nivel bashkie dhe qarku; ndjek zbatimin e statutit, vendimet e Komitetit Drejtues Kombëtar, të Kryesisë së LSI-së dhe të Sekretarit të Përgjithshëm. Sidoqoftë, nga statuti i LSI-së mund të kuptohet që sekretarët e zgjedhur kanë hierarki vertikale të shumëfishtë, jo vetëm nga Sekretari i Përgjithshëm, por edhe nga Nënkryetarët, Zëvendëskryetari dhe vetë Kryetari i LSI-së.

SEKRETARIATI

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Endrit Braimllari Sekretar i Përgjithshëm Formulari i Vetdeklarimit
2 Erisa Xhixho Sekretare për Marrëdhëniet me Publikun Formulari i Vetdeklarimit
3 Edmond Haxhinasto Sekretar për Çështjet Programore Formulari i Vetdeklarimit
4 Eriona Bixha Sekretare Organizative Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Kryesia e LSI-së përbëhet nga një numër tek anëtarësh, duke përfshirë Kryetarin, Zëvendëskryetarin, Nënkryetarët, Kryetarin e Komitetit Drejtues Kombëtar, Sekretarin e Përgjithshëm, Kryetarin e Lëvizjes Rinore për Integrim, Kryetaren e Lëvizjes së Gruas për Integrim dhe anëtarët. Anëtarët e Kryesisë zgjidhen nga rradhët e anëtarëve të Komitetit Drejtues Kombëtar për një periudhë katërvjeçare nëpërmjet konkurimit me kandidatura alternative. Kryesia e LSI-së mblidhet jo më rrallë së një herë në muaj. Mbledhjet e Kryesisë thirren nga Kryetari ose nga 1/3 e anëtarëve të saj. Kryesia e LSI-së e zhvillon aktivitetin e saj mbi bazën e rregullores përkatëse, e cila miratohet nga Komiteti Drejtues Kombëtar. Funksionet kryesore të Kryesisë së LSI-së janë: organizon punën dhe veprimtarinë e përgjithshme të LSI-së; përpunon e miraton qëndrimet politike të LSI-së; përfaqëson LSI-në në marrëdhënie me organizatat partnere, partitë e tjera, organizatat politike të shoqërisë civile, të çdo gupimi tjetër shoqëror, në përputhje me parimet dhe normat e Statutit dhe të Programit të LSI-së; miraton buxhetin vjetor të LSI-së; kontrollon dhe mbikëqyr veprimtarinë e Bordit të Auditimit të Brendshëm, si dhe përgjigjet për veprimtarine ekonomike dhe financiare të LSI-së; nxjerr rregullore e udhëzime në përputhje me kompetencat që i jepen me këtë statut apo me vendim të Konvetës Kombëtare ose të Komitetit Drejtues Kombëtar; miraton listën e kandidatëve për Kryetarë të LSI-së të Njësive administrative si dhe të bashkive, që do t’i nënshtrohen më pas procesit të votimit në strukturat përkatëse; zgjedh sekretarët; përcakton të deleguarin e Kryesisë të LSI-së të Qarkut; miraton strukturën administrative të LSI-së; miraton rregullore dhe udhezime mbi mënyrën dhe praktikën e organizimit, funksionimit dhe dokumentimit të veprimtarive të LSI-së; miraton vendndodhjen e zyrave të LSI-së në zonat zgjedhore dhe njësitë e qeverisjes vendore; miraton rregullat e dhënies dhe të përdorimit të vulës dhe simboleve të LSI-së. Gjithashtu LSI ka dhe një strukturë tjetër brenda kryesisë që është Kryesia Ekzekutive. Ajo është organ kolegjial konsultativ për drejtimin e përditshëm të veprimtarisë së partisë mes dy mbledhjeve të Kryesisë. Kryesia Ekzekutive shqyrton dhe miraton projektet e akteve dhe vendimeve që i paraqiten Kryesisë së LSI-së. Kryesia Ekzekutive përbëhet nga Kryetari, Zëvendëskryetari, Nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm, Kryetarja e LGI-së dhe Kryetari i LRI-së.

Kryesia

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Adela Karapici Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
2 Edmond Haxhinasto Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
3 Edmond Panariti Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
4 Elona Guri Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
5 Endrit Brahimllari Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
6 Eriona Bixha Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
7 Eris Zaimi Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
8 Erisa Xhixho Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
9 Floida Kërpaci Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
10 Kejdi Mehmetaj Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
11 Klajda Gjosha Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
12 Klevi Pojana Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
13 Luan Rama Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
14 Luigj Turmalaj Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
15 Monika  Kryemadhi Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
16 Nasip Naço Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
17 Nora Malaj Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
18 Përparim Spahiu Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
19 Petrit Vasili Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
20 Rea Kotani Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
21 Shezai Rrokaj Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
22 Silva Caka Anëtare e Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
23 Sokol Dervishaj Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
24 Vangjel Tavo Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit
25 Ylli Manjani Anëtar i Kryesisë Formulari i Vetdeklarimit

Kryesia Ekzekutive

NR EMËR MBIEMËR PËRSHKRIMI FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Monika  Kryemadhi Kryetare  Formulari i Vetdeklarimit
2 Luan Rama ZvKryetar  Formulari i Vetdeklarimit
3 Endrit Braimllari Sekretar i Përgjithshëm Formulari i Vetdeklarimit
4 Petrit Vasili Nën Kryetar Formulari i Vetdeklarimit
5 Kejdi Mehmetaj Nën Kryetare Formulari i Vetdeklarimit
6 Erisa Xhixho Nën Kryetare Formulari i Vetdeklarimit
7 Klajda Gjosha Kryetare LGI-së Formulari i Vetdeklarimit
8 Floida Kërpaçi Kryetare LRI-së Formulari i Vetdeklarimit

ROLI

Drejtimi politik dhe organizativ i LSI-së në nivel kombëtar midis dy Konventave Kombëtare realizohet nëpërmjet Komitetit Drejtues Kombëtar. Anëtarët e Komitetit Drejtues Kombëtar zgjidhen nga Konventa Kombëtare për një periudhë katër vjeçare, nëpërmjet një procedure konkurimi me kandidatura alternative dhe me votim të fshehtë. Numri i anëtarëve të Komitetit Drejtues Kombëtar caktohet me vendim të Konventës Kombëtare. Anëtarë të KDK-së pa votim janë Kryetari i LSI-së, Kryetari i LRI-së, Kryetarja e LGI-së, deputetët e LSI-së në Kuvendin e Shqipërisë, të zgjedhurit kryetarë të bashkive si dhe Kryetarët e LSI-së të bashkive dhe të qarqeve. Funksionet kryesore të KDK-së janë: organizon dhe drejton gjithë veprimtarinë politike, organizative dhe elektorale të LSI-së; në rast fitoreje të zgjedhjeve miraton programin e qeverisë; miraton aleancat politike si dhe emrat e përfaqësuesve të LSI-së në qeveri apo çdo organizëm tjetër, ku kërkohet përfaqësim politik i LSI-së;cakton numrin e anëtarëve të Kryesisë së LSI-së; zgjedh zëvendëskryetarin, nënkryetarët, sekretarin e përgjithshëm dhe anëtarët e Kryesisë së LSI-së; zgjedh Kryetarin e Komitetit Drejtues Kombëtar të LSI-së; miraton kandidaturat e LSI-së për në organet e qeverisjes vendore, kandidatët për deputetë të LSI-së apo në organizatat e tjera, etj.

KËSHILLI / ASAMBLEJA

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1. ADA SHANAJ Formulari i Vetdeklarimit
2. ADELINA HYSAJ Formulari i Vetdeklarimit
3. ADELINA MUHAMETAJ Formulari i Vetdeklarimit
4. ADRIAN KOKOMANI Formulari i Vetdeklarimit
5. ADRIATIK BELULI Formulari i Vetdeklarimit
6. AFRIM DERVISHI Formulari i Vetdeklarimit
7. AGIM XHEKA Formulari i Vetdeklarimit
8. AGIM HYSA Formulari i Vetdeklarimit
9. AGRON XHAFA Formulari i Vetdeklarimit
10. AGRON MEÇE Formulari i Vetdeklarimit
11. AJORA ÇUEDARI Formulari i Vetdeklarimit
12. ALBERT SANXHAKU Formulari i Vetdeklarimit
13. ALBINA NUREDINI Formulari i Vetdeklarimit
14. ALKETA SELAMI Formulari i Vetdeklarimit
15. ALMA DYRMISHI Formulari i Vetdeklarimit
16. ALTIN LAMÇE Formulari i Vetdeklarimit
17. AMARILDO MEKOLLARI Formulari i Vetdeklarimit
18. ANA BICI Formulari i Vetdeklarimit
19. ANILA HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
20. ANISA SIMAKU Formulari i Vetdeklarimit
21. ANISA SANA Formulari i Vetdeklarimit
22. ANISA XHAFERRI  Formulari i Vetdeklarimit
23. ANITA JAKU Formulari i Vetdeklarimit
24. ARBEN TERPOLLARI Formulari i Vetdeklarimit
25. ARBER STEFOLLARI Formulari i Vetdeklarimit
26. ARDIAN ALUSHI Formulari i Vetdeklarimit
27. ARDIT CELA Formulari i Vetdeklarimit
28. ARDIT HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
29. ARDITA MUSARAJ Formulari i Vetdeklarimit
30. ARIANIT ÇELA Formulari i Vetdeklarimit
31. ARMAND RUSI Formulari i Vetdeklarimit
32. ARTA DYRMISHI Formulari i Vetdeklarimit
33. ARSI HYSI Formulari i Vetdeklarimit
34. ARTA DYRMISHI Formulari i Vetdeklarimit
35. ARTEMISA LUÇI Formulari i Vetdeklarimit
36. ARTUR BARDHI Formulari i Vetdeklarimit
37. ARTUR ALSTAFA Formulari i Vetdeklarimit
38. ASTRIT XHELILI Formulari i Vetdeklarimit
39. ASTRIT BAKU Formulari i Vetdeklarimit
40. ASTRIT DERVISHI Formulari i Vetdeklarimit
41. AUREL LAMÇE Formulari i Vetdeklarimit
42. AVDYL BRAHO Formulari i Vetdeklarimit
43. BAFTJAR BAKIU Formulari i Vetdeklarimit
44. BARDHI MELI Formulari i Vetdeklarimit
45. BARIE ÇELA Formulari i Vetdeklarimit
46. BARIE REXHA Formulari i Vetdeklarimit
47. BASHKIM META Formulari i Vetdeklarimit
48. BASHKIM HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
49. BEHAR ZENELI Formulari i Vetdeklarimit
50. BESIM BOCI Formulari i Vetdeklarimit
51. BESJAN PESHA Formulari i Vetdeklarimit
52. BESNIK NUREDINI Formulari i Vetdeklarimit
53. BESNIK HYSENBELLIU Formulari i Vetdeklarimit
54. BETA SPAHIU Formulari i Vetdeklarimit
55. BLERINA KAZAFERI Formulari i Vetdeklarimit
56. BRUNILDA PASKALI Formulari i Vetdeklarimit
57. BRUNILDA KULE Formulari i Vetdeklarimit
58. BRUNO LIÇO Formulari i Vetdeklarimit
59. BRUNO MANTHO Formulari i Vetdeklarimit
60. BUJAR HASAJ Formulari i Vetdeklarimit
61. BUJAR KLLOGJRI Formulari i Vetdeklarimit
62. DAIJE KURTI Formulari i Vetdeklarimit
63. DANIEL SHETI Formulari i Vetdeklarimit
64. DENIS TURABI Formulari i Vetdeklarimit
65. DIANA MURATI Formulari i Vetdeklarimit
66. DONIKA CANAJ Formulari i Vetdeklarimit
67. DORIAN DUÇKA Formulari i Vetdeklarimit
68. DRITAN YLLI Formulari i Vetdeklarimit
69. DULE MALINDI Formulari i Vetdeklarimit
70. DURIM HUSHI Formulari i Vetdeklarimit
71. EDIOLA BRAHA Formulari i Vetdeklarimit
72. EDLIRA ÇEKREZI Formulari i Vetdeklarimit
73. EDLIRA THOMA Formulari i Vetdeklarimit
74. EDMOND HAXHINASTO Formulari i Vetdeklarimit
75. EDMOND STOJKU Formulari i Vetdeklarimit
76. EDMOND HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
77. EDMOND RRUSHI Formulari i Vetdeklarimit
78. EDMOND PANARITI Formulari i Vetdeklarimit
79. EDONA ZENELI Formulari i Vetdeklarimit
80. EDUART TAFAJ Formulari i Vetdeklarimit
81. ELEZ GJOZA Formulari i Vetdeklarimit
82. ELIO ELEZI Formulari i Vetdeklarimit
83. ELIS RAKIPAJ Formulari i Vetdeklarimit
84. ELIS BABE Formulari i Vetdeklarimit
85. ELMA MEZINI Formulari i Vetdeklarimit
86. ELONA GURI Formulari i Vetdeklarimit
87. ELTON ISMAILI Formulari i Vetdeklarimit
88. ENDRIT BRAHIMLLARI Formulari i Vetdeklarimit
89. ENGJELL ZEQO Formulari i Vetdeklarimit
90. ENIO HASANAJ Formulari i Vetdeklarimit
91. ENITA METAJ Formulari i Vetdeklarimit
92. ENTELA VREKO Formulari i Vetdeklarimit
93. ENTELA RUSHITI Formulari i Vetdeklarimit
94. ENTIOL LAÇO Formulari i Vetdeklarimit
95. ENVER ROSHI Formulari i Vetdeklarimit
96. ERILDA SELAJ Formulari i Vetdeklarimit
97. ERIOL BRAIMLLARI Formulari i Vetdeklarimit
98. ERION DERVINA Formulari i Vetdeklarimit
99. ERIS ZAIMI Formulari i Vetdeklarimit
100. ERISA XHIXHO Formulari i Vetdeklarimit
101. ERJONA BIXHA Formulari i Vetdeklarimit
102. ERVISA NELI Formulari i Vetdeklarimit
103. ETLEVA KARAJ Formulari i Vetdeklarimit
104. EVA SINANI Formulari i Vetdeklarimit
105. EVA NINE Formulari i Vetdeklarimit
106. FATIME GOGA Formulari i Vetdeklarimit
107. FATMIR FAGU Formulari i Vetdeklarimit
108. FEIM JASHARLLARI Formulari i Vetdeklarimit
109. FIONA METANI Formulari i Vetdeklarimit
110. FITIM BALLA Formulari i Vetdeklarimit
111. FLAMUR HYSI Formulari i Vetdeklarimit
112. FLORIAN GJINI Formulari i Vetdeklarimit
113. FLORIKA TUKA Formulari i Vetdeklarimit
114. FLUTURA KONE Formulari i Vetdeklarimit
115. FREDI ÇUKO Formulari i Vetdeklarimit
116. GENCI SINOIMERI Formulari i Vetdeklarimit
117. GENCI ALIZOTI Formulari i Vetdeklarimit
118. GENTIAN DERVISHAJ Formulari i Vetdeklarimit
119. GERON IBRAHIMAJ Formulari i Vetdeklarimit
120. GËZIM PODGORICA Formulari i Vetdeklarimit
121. GJERGJI SHAMETAJ Formulari i Vetdeklarimit
122. GJOVALIN BUSHI Formulari i Vetdeklarimit
123. GLEDIAN REHOVICA Formulari i Vetdeklarimit
124. GRAMOZ ORUÇI Formulari i Vetdeklarimit
125. GURI PEJA Formulari i Vetdeklarimit
126. HARMITO KËRTALLI Formulari i Vetdeklarimit
127. HARUN MORANI Formulari i Vetdeklarimit
128. HASAN HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
129. HYSEN GASHI Formulari i Vetdeklarimit
130. IBRAHIM MUSTAFA Formulari i Vetdeklarimit
131. IDAJET ZEKAJ Formulari i Vetdeklarimit
132. ILIR DASHI Formulari i Vetdeklarimit
133. ILIR MUSTAFARAJ Formulari i Vetdeklarimit
134. ILIR META Formulari i Vetdeklarimit
135. ILIR BALLA Formulari i Vetdeklarimit
136. ILIR KOKONA Formulari i Vetdeklarimit
137 ILIRJAN HODO Formulari i Vetdeklarimit
138 ILJAZ LABI Formulari i Vetdeklarimit
139 INA SHAHU Formulari i Vetdeklarimit
140 IRA VEJSIU Formulari i Vetdeklarimit
141 JORIDA PRIFTI Formulari i Vetdeklarimit
142 JULJANA HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
143 JULJETA BREGASI Formulari i Vetdeklarimit
144 KASTRIOT RAPAJ Formulari i Vetdeklarimit
145 KEJDI MEHMETAJ Formulari i Vetdeklarimit
146 KLAJDA GJOSHA Formulari i Vetdeklarimit
147 KLAUDIA KRASNIKA Formulari i Vetdeklarimit
148 KRENARE ÇOLLAKU Formulari i Vetdeklarimit
149 KRISTAQ SHQAU Formulari i Vetdeklarimit
150 KUJTIM SULCE Formulari i Vetdeklarimit
151 LEDIO XHANI Formulari i Vetdeklarimit
152 LEFTER KOKA Formulari i Vetdeklarimit
153 LEFTER KUQO Formulari i Vetdeklarimit
154 LILJANA LUCA Formulari i Vetdeklarimit
155 LINDA KRUJA Formulari i Vetdeklarimit
156 LORETA NIKA Formulari i Vetdeklarimit
157 LOUENA NUHELLARI Formulari i Vetdeklarimit
158 LUAN RAMA Formulari i Vetdeklarimit
159 LUCIANO QAFOKU Formulari i Vetdeklarimit
160 LUDMILLA GRABOCKA Formulari i Vetdeklarimit
161 LUMTURI HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
162 LUTFIE META Formulari i Vetdeklarimit
163 LUZHIANA ABAZI Formulari i Vetdeklarimit
164 MAJLIND LAZIMI Formulari i Vetdeklarimit
165 MALVINA PALUSHI Formulari i Vetdeklarimit
166 MARGARITA SHATRO Formulari i Vetdeklarimit
167 MARK MARKU Formulari i Vetdeklarimit
168 MATILDA NONAJ Formulari i Vetdeklarimit
169 MELSI LABI Formulari i Vetdeklarimit
170 MERITA THARTORI Formulari i Vetdeklarimit
171 MESIDA XHELILI Formulari i Vetdeklarimit
172 MILENA ISMAILI Formulari i Vetdeklarimit
173 MIMOZA TRIMI Formulari i Vetdeklarimit
174 MIMOZA TRUKA Formulari i Vetdeklarimit
175 MIMOZA RISTO Formulari i Vetdeklarimit
176 MIRELA MEKO Formulari i Vetdeklarimit
177 MONIKA KRYEMADHI Formulari i Vetdeklarimit
178 MUHARREM BERISHA Formulari i Vetdeklarimit
179 MUSA HYSI Formulari i Vetdeklarimit
180 MYSEL KOPRENCKA Formulari i Vetdeklarimit
181 NAPOLON LASKA Formulari i Vetdeklarimit
182 NAZIKE DINGO Formulari i Vetdeklarimit
183 NASIP NAÇO Formulari i Vetdeklarimit
184 NESIM SPAHIU Formulari i Vetdeklarimit
185 NIKOLIN DEDVUKAJ Formulari i Vetdeklarimit
186 NORA MALAJ Formulari i Vetdeklarimit
187 ORNELA MUHAMETAJ Formulari i Vetdeklarimit
188 PELLUMB QERIMI Formulari i Vetdeklarimit
189 PËLLUMB PIPERO Formulari i Vetdeklarimit
190 PETRIKA LAME Formulari i Vetdeklarimit
191 PETRIT SINAJ Formulari i Vetdeklarimit
192 PETRIT VASILI Formulari i Vetdeklarimit
193 PETRIT SULAJ Formulari i Vetdeklarimit
194 PETRIT GJONI Formulari i Vetdeklarimit
195 PJERIN XHUVANI Formulari i Vetdeklarimit
196 PJETER DEMA Formulari i Vetdeklarimit
197 QEMAL ELEZI Formulari i Vetdeklarimit
198 RALF GJONI Formulari i Vetdeklarimit
199 REFIK VELIJA Formulari i Vetdeklarimit
200 REXHEP BALLMI Formulari i Vetdeklarimit
201 REXHEP BICA Formulari i Vetdeklarimit
202 RINALD FRASHERI Formulari i Vetdeklarimit
203 ROBERT BITRI Formulari i Vetdeklarimit
204 ROLAND JAÇE Formulari i Vetdeklarimit
205 ROSHI TOLLOZHINA Formulari i Vetdeklarimit
206 RUDINA HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
207 SADETE MYFTARI Formulari i Vetdeklarimit
208 SAIMIR IVZIKU Formulari i Vetdeklarimit
209 SAJMIRA LAÇI Formulari i Vetdeklarimit
210 SELFO KAPLLANI Formulari i Vetdeklarimit
211 SENTJON ZOTAJ Formulari i Vetdeklarimit
212 SHEZAI RROKAJ Formulari i Vetdeklarimit
213 SHKELQIM HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
214 SHKELQIM SELAMI Formulari i Vetdeklarimit
215 SHKELZEN BERISHA Formulari i Vetdeklarimit
216 PIRRO KAPURANI Formulari i Vetdeklarimit
217 SILVA CAKA Formulari i Vetdeklarimit
218 SILVANA MAKSUTI Formulari i Vetdeklarimit
219 SILVANA HAJDARI Formulari i Vetdeklarimit
220 SOKOL DERVISHAJ Formulari i Vetdeklarimit
221 SPARTAK BRAHO Formulari i Vetdeklarimit
222 STEFAN KOTE Formulari i Vetdeklarimit
223 STEFAN GERMENJI Formulari i Vetdeklarimit
224 SUELA MYFTARI Formulari i Vetdeklarimit
225 SULEJMAN DERVISHI Formulari i Vetdeklarimit
226 SYTKI NDRECAJ Formulari i Vetdeklarimit
227 TOKLI THOMAI Formulari i Vetdeklarimit
228 TOMORR KAPLLANI Formulari i Vetdeklarimit
229 TOMORR AZIZI Formulari i Vetdeklarimit
230 VANGJEL TAVO Formulari i Vetdeklarimit
231 VALBON BRAHIMLLARI Formulari i Vetdeklarimit
232 VALBONA MITRO Formulari i Vetdeklarimit
233 VALBONA PAPA Formulari i Vetdeklarimit
234 VEIZ BOJA Formulari i Vetdeklarimit
235 VENERA GURI Formulari i Vetdeklarimit
236 VIKTOR TUSHA Formulari i Vetdeklarimit
237 VIRON BEZHANI Formulari i Vetdeklarimit
238 VJOLLCA PUSTINA Formulari i Vetdeklarimit
239 VJOLLCA LULAJ Formulari i Vetdeklarimit
240 VOJSAVA HOXHA Formulari i Vetdeklarimit
241 XHEMAL DOBI Formulari i Vetdeklarimit
242 XHEVAHIR BILJA Formulari i Vetdeklarimit
243 YLLI MANJANI Formulari i Vetdeklarimit
244 YLLI DYLGJERI Formulari i Vetdeklarimit
245 YLLI ZHURI Formulari i Vetdeklarimit
246 YLLI CENKOLLARI Formulari i Vetdeklarimit
247 ZAMIRA RAMI Formulari i Vetdeklarimit
248 ZAMIRA BRAHIMI Formulari i Vetdeklarimit
249 ZHANETA PRIFTI Formulari i Vetdeklarimit

LAJME

VIDEO