PARTIA PËR DREJTËSI, INTEGRITET DHE UNITET

1200px-PDIU_Logo.svg
  • Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) u krijua më 17 shkurt 2011 si një bashkim midis dy partive politike: Partisë për Drejtësi dhe Integrim të udhëhequr nga Shpëtim Idrizi dhe Partisë për Drejtësi dhe Unitet e udhëhequr nga Tahir Muhedini.
  • Kryetar i kësaj partie u zgjodh Shpëtim Idrizi ndërsa Tahir Muhedini ish-kryetari i PDU, është president nderi.
  • Historia e PDIU-së fillon me themelimin e shoqatës ‘Çamëria’ në fillim të viteve 1990-të dhe me mobilizimin e anëtarëve të komuniteti ‘çam’ të dëbuar nga Greqia përgjatë viteve 1920-1945.

KONDIDATËT PËR DEPUTET

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Shpetim Idrizi Formulari i Vetdeklarimit
2 Mesila Doda Formulari i Vetdeklarimit
3 Nusret Avdulla Formulari i Vetdeklarimit
4 Gezim Ademaj Formulari i Vetdeklarimit

KRYETARI

KRYETARI – SHPËTIM IDRIZI

FORMULARI I VETDEKLARIMIT

JETËSHKRIMI

  • U zgjodh kryetar i PDIU vitin 2011;
  • Përpara këtij posti kishte mbajtur pozicione të rëndësishme qeveritare;
  • Deputet në Kuvendin e Shqipërisë duke filluar që nga viti 2005 – 2013.
Nr. EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 Nustret Avdulla FORMULARI I VETDEKLARIMIT
2 Shpëtim Idrizi Formulari i Vetdeklarimit

Nuk ka informacion në faqen zyrtare në internet të PDIU.

Nuk ka informacion në faqen zyrtare në internet të PDIU.

ROLI

Nuk ka informacion në faqen zyrtare në internet të PDIU

KËSHILLI / ASAMBLEJA

NR EMËR MBIEMËR FORMULARI I VETDEKLARIMIT
1 HAJRIE MBRATI Formulari i Vetdeklarimit
2 KLITON LYLA Formulari i Vetdeklarimit
3 VIOLA SPAHIU Formulari i Vetdeklarimit
4 ILMIE  BRAHIMI Formulari i Vetdeklarimit
5 ALTIN XHELADINI Formulari i Vetdeklarimit
6 ZENI KASEMI Formulari i Vetdeklarimit
7 ERNOLT CANI Formulari i Vetdeklarimit
8 REME LALA Formulari i Vetdeklarimit
9 QAMIL LATA Formulari i Vetdeklarimit
10 ARBA ZAÇE Formulari i Vetdeklarimit
11 ABAZ CANI Formulari i Vetdeklarimit
12 ALTIN KOLTRAKA Formulari i Vetdeklarimit
13 ARTAN BITRI Formulari i Vetdeklarimit
14 ROZALBA SINA Formulari i Vetdeklarimit
15 BEHAR MERA Formulari i Vetdeklarimit
16 GEZIM LALA Formulari i Vetdeklarimit
17 INVA TRUPJA Formulari i Vetdeklarimit
18 KRENAR LASKO Formulari i Vetdeklarimit
19 SKENDER GJONI Formulari i Vetdeklarimit
20 ERGYS  MUSTAFAJ Formulari i Vetdeklarimit
21 AHMET  BAJRAMI Formulari i Vetdeklarimit
22 GILBERT SULEJMANI Formulari i Vetdeklarimit
23 ALBAN DALANI Formulari i Vetdeklarimit
24 ARTAN SULEJMANI Formulari i Vetdeklarimit
25 FLORIAN TAHIRI Formulari i Vetdeklarimit
26 TASIM BESHO Formulari i Vetdeklarimit
27 HALIM DAHRIU Formulari i Vetdeklarimit
28 ZHANETA SALIU Formulari i Vetdeklarimit
29 EDMOND BEJKO Formulari i Vetdeklarimit
30 ILIR XHANI Formulari i Vetdeklarimit
31 JONADA MAMO Formulari i Vetdeklarimit
32 AVNI ARIFI Formulari i Vetdeklarimit
33 BESJON TAFANI Formulari i Vetdeklarimit
34 ERVIS XHELO Formulari i Vetdeklarimit
35 SERVO MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
36 XHEVDET DYRMYSHI Formulari i Vetdeklarimit
37 JOSIF LASKO Formulari i Vetdeklarimit
38 SAIMIR HASALLA Formulari i Vetdeklarimit
39 LUAN KARRIQI Formulari i Vetdeklarimit
40 AUREL GUMI Formulari i Vetdeklarimit
41 ILIRI MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
42 ALBAN TAFA Formulari i Vetdeklarimit
43 AGRON MEHJA Formulari i Vetdeklarimit
44 VASO ARAPI Formulari i Vetdeklarimit
45 SALI MULLAJONUZI Formulari i Vetdeklarimit
46 PELLUMB RAKIPI Formulari i Vetdeklarimit
47 ARDJAN TANA Formulari i Vetdeklarimit
48 ALKETA IPEKU Formulari i Vetdeklarimit
49 DRITAN SEJKO Formulari i Vetdeklarimit
50 ALBERT HAJRULLAI Formulari i Vetdeklarimit
51 DAMAN SINANI Formulari i Vetdeklarimit
52 AGIM RAKIPI Formulari i Vetdeklarimit
53 FLORENC KARAJ Formulari i Vetdeklarimit
54 FRANÇESKO RRUSHI Formulari i Vetdeklarimit
55 SHEFQET TABAKU Formulari i Vetdeklarimit
56 LUAN HAKA Formulari i Vetdeklarimit
57 ARBI XHAJA Formulari i Vetdeklarimit
58 RENATO MINOLI Formulari i Vetdeklarimit
59 TONET SULÇE Formulari i Vetdeklarimit
60 AGIM YMERI Formulari i Vetdeklarimit
61 ZAMIRA FAHRIU Formulari i Vetdeklarimit
62 AGIM HASKO Formulari i Vetdeklarimit
63 BLEDAR PEPA Formulari i Vetdeklarimit
64 YLLI TAFANI Formulari i Vetdeklarimit
65 ARBEN  KOXHA Formulari i Vetdeklarimit
66 GEZIM RROCA Formulari i Vetdeklarimit
67 ILIRJAN OSMANI Formulari i Vetdeklarimit
68 AIDA SHULI Formulari i Vetdeklarimit
69 NAZMI KARRIQI Formulari i Vetdeklarimit
70 TOMOR OMERI Formulari i Vetdeklarimit
71 OMER MAMO Formulari i Vetdeklarimit
72 NUSTRET AVDULLA Formulari i Vetdeklarimit
73 EDUART MUHO Formulari i Vetdeklarimit
74 HAMZA ISMAILI Formulari i Vetdeklarimit
75 PAJTIM NURE Formulari i Vetdeklarimit
76 SAIMIR MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
77 AGIM MERO Formulari i Vetdeklarimit
78 BESNIK OSMANI Formulari i Vetdeklarimit
79 ALFRED SULEJMANI Formulari i Vetdeklarimit
80 GEZIM VELIU Formulari i Vetdeklarimit
81 BRUNILDA ÇAMI Formulari i Vetdeklarimit
82 PRANVERA SULEJMANI Formulari i Vetdeklarimit
83 SHKELQIM REXHEPI Formulari i Vetdeklarimit
84 ESAT MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
85 ARBEN SHERIFI Formulari i Vetdeklarimit
86 VJOLLCA HAMITI Formulari i Vetdeklarimit
87 ARSHI SULA Formulari i Vetdeklarimit
88 MARSEL XHAFERI Formulari i Vetdeklarimit
89 DENIS GOVA Formulari i Vetdeklarimit
90 ERZEN RANCI Formulari i Vetdeklarimit
91 ARDJAN SHEME Formulari i Vetdeklarimit
92 BLEDAR SINA Formulari i Vetdeklarimit
93 XHENET SULA Formulari i Vetdeklarimit
94 KUJTIM GUMA Formulari i Vetdeklarimit
95 EDMOND SALA Formulari i Vetdeklarimit
96 SPARTAK MERAKU Formulari i Vetdeklarimit
97 ARBER KULLA Formulari i Vetdeklarimit
98 TRIFON MERAKU Formulari i Vetdeklarimit
99 AMARILDO MULLA Formulari i Vetdeklarimit
100 ERMAL TELHA Formulari i Vetdeklarimit
101 JAH SPAHIA Formulari i Vetdeklarimit
102 SOSE ÇALLPANI Formulari i Vetdeklarimit
103 ANJEZA ALLPANI Formulari i Vetdeklarimit
104 ISAK ORUÇI Formulari i Vetdeklarimit
105 ZEF DOÇI Formulari i Vetdeklarimit
106 EDUART LUFI Formulari i Vetdeklarimit
107 SOKOL TAGA Formulari i Vetdeklarimit
108 ERALD HYSA Formulari i Vetdeklarimit
109 SHPETIM HADROJ Formulari i Vetdeklarimit
110 ILIRJAN JASINI Formulari i Vetdeklarimit
111 MELAZIM METI Formulari i Vetdeklarimit
112 LILJAN IDRIZAJ Formulari i Vetdeklarimit
113 EKLEVA PAJAJ Formulari i Vetdeklarimit
114 LILJANA IDRIZAJ Formulari i Vetdeklarimit
115 SHPETIM IDRIZI Formulari i Vetdeklarimit
116 AQIF RAKIPI Formulari i Vetdeklarimit
117 MESILA DODA Formulari i Vetdeklarimit
118 TAHIR MUHEDINI Formulari i Vetdeklarimit
119 VJOLLCA BRAHO Formulari i Vetdeklarimit
120 ALBANO IDRIZI Formulari i Vetdeklarimit
121 ABAZ HADO Formulari i Vetdeklarimit
122 GALIP  TAHO Formulari i Vetdeklarimit
123 ARBEN BANUSHI Formulari i Vetdeklarimit
124 BUJAR MERAJ Formulari i Vetdeklarimit
125 SAIMIR KASEMI Formulari i Vetdeklarimit
126 VELI SHERA Formulari i Vetdeklarimit
127 GEZIM TARE Formulari i Vetdeklarimit
128 ISLAM ZEQIRI Formulari i Vetdeklarimit
129 SONILA MUJO Formulari i Vetdeklarimit
130 ERMELIS MUÇA Formulari i Vetdeklarimit
131 ARJAN ÇUKAJ Formulari i Vetdeklarimit
132 ALBINA NANAJ Formulari i Vetdeklarimit
133 TOMOR KALAJA Formulari i Vetdeklarimit
134 ELMA FEÇI Formulari i Vetdeklarimit
135 MARIN RAMI Formulari i Vetdeklarimit
136 HALIL HYSENI Formulari i Vetdeklarimit
137 KOZETA MESITI Formulari i Vetdeklarimit
138 SERVET MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
139 NEXHAT MERGJYSHI Formulari i Vetdeklarimit
140 KRENAR ALIMEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
141 SELMAN SHEME Formulari i Vetdeklarimit
142 GAZMEND OSMANI Formulari i Vetdeklarimit
143 ARDIT BIDO Formulari i Vetdeklarimit
144 HEKTOR SEJKO Formulari i Vetdeklarimit
145 ALDA  HASANI Formulari i Vetdeklarimit
146 SOKOL HYSA Formulari i Vetdeklarimit
147 ARIANA  DEMI Formulari i Vetdeklarimit
148 ALBANA DULE Formulari i Vetdeklarimit
149 ALTIN OSMANI Formulari i Vetdeklarimit
150 SOKOL LULA Formulari i Vetdeklarimit
151 AGRON DEMA Formulari i Vetdeklarimit
152 ILIR DIZDARI Formulari i Vetdeklarimit
153 ERION  MANOHASA Formulari i Vetdeklarimit
154 FLORIAN PASPALI Formulari i Vetdeklarimit
155 GAZI KODRA Formulari i Vetdeklarimit
156 ZHANETA TOMÇINI Formulari i Vetdeklarimit
157 ASTRIT HADO Formulari i Vetdeklarimit
158 ARJAN HAMITI Formulari i Vetdeklarimit
159 BESNIK ÇAUSHI Formulari i Vetdeklarimit
160 ERJON SULA Formulari i Vetdeklarimit
161 MYFARETE LAZE Formulari i Vetdeklarimit
162 GERI MUHO Formulari i Vetdeklarimit
163 OLIVER ROPI Formulari i Vetdeklarimit
164 ORTENCA PILKU Formulari i Vetdeklarimit
165 SHKELZEN BEJTJA Formulari i Vetdeklarimit
166 ALFRED DESHATI Formulari i Vetdeklarimit
167 JONADER AGOLLI Formulari i Vetdeklarimit
168 ARBEN PINARI Formulari i Vetdeklarimit
169 ILIRJAN ÇUKAJ Formulari i Vetdeklarimit
170 ILJAZ ÇEÇO Formulari i Vetdeklarimit
171 ERVIN NURIU Formulari i Vetdeklarimit
172 SILVANA DJAMANTI Formulari i Vetdeklarimit
173 ALBA HARUNI Formulari i Vetdeklarimit
174 SPIRRO CURRA Formulari i Vetdeklarimit
175 ISA  MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
176 NIKOLIN HASANI Formulari i Vetdeklarimit
177 ROBERT PIRO Formulari i Vetdeklarimit
178 ILIR MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
179 ARTAN KADRI Formulari i Vetdeklarimit
180 VILSON JAHO Formulari i Vetdeklarimit
181 KRESHNIK SADUSHI Formulari i Vetdeklarimit
182 ARKAD ADUSHI Formulari i Vetdeklarimit
183 GELTJON DEDI Formulari i Vetdeklarimit
184 AURENC SHEHU Formulari i Vetdeklarimit
185 HEKURAN  HALILI Formulari i Vetdeklarimit
186 SHPETIM AVDYLI Formulari i Vetdeklarimit
187 VIOLETA TAHO Formulari i Vetdeklarimit
188 EDMOND MURATI Formulari i Vetdeklarimit
189 RAJMONDA ZOTO Formulari i Vetdeklarimit
190 SUARD ALIZOTI Formulari i Vetdeklarimit
191 INIDA BAJRAMI Formulari i Vetdeklarimit
192 ELIDON BRAHIMI Formulari i Vetdeklarimit
193 ENDRI  HYSENI Formulari i Vetdeklarimit
194 LAERT  MEZANI Formulari i Vetdeklarimit
195 XHULIETA IDRIZI Formulari i Vetdeklarimit
196 GENCI MYRTO Formulari i Vetdeklarimit
197 BESMIR BRAHIMI Formulari i Vetdeklarimit
198 ARJOL SHERO Formulari i Vetdeklarimit
199 NERTIL  MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
200 SHABAN MEHMETI Formulari i Vetdeklarimit
201 MALKO TAHIRI Formulari i Vetdeklarimit
202 FADIL SERIANI Formulari i Vetdeklarimit
203 HALIM HALIMI Formulari i Vetdeklarimit
204 GENTIAN HAJRULLAI Formulari i Vetdeklarimit
205 ALBANA  HABILAJ Formulari i Vetdeklarimit

LAJME

No Content Available

VIDEO